به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال تهیه یک غذای جدید و متفاوت با سوسیس هستید، این غذا انتخاب مناسبی است. پرتزل سوسیس، یک فینگرفود مجلسی و بسیار خوشمزه است، که با سرو آن در مهمانیها و دورهمیها میتوانید همه را انگشت به دهان کنید. تهیه این غذای مهیج وقت چندان زیادی از شما نمیگیرد.
نکته جالب درباره این غذای مجلسی این است که مواد مورد نیاز برای تهیه آن به راحتی در دسترس هستند. برای تهیه پرتزل به خمیر مایه، آرد چند منظوره، آرد گندم غنی شده، سوسیس و تخم مرغ نیاز دارید. هر چه زودتر دست به کار شوید و این فینگرفود مهیج را برای عزیزانتان آماده کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه این فینگر فود مجلسی و خاص را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پرتزل سوسیس
آب گرم ۱۲ فنجان
شکر دانه ریز یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه خشک فعال دو و یک چهارم قاشق چایخوری
آرد چند منظوره دو و یک چهارم فنجان
آرد گندم کامل دو و یک چهارم فنجان
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
جوش شیرین دو سوم فنجان
سوسیس ۸۰۰ گرم
تخم مرغ بزرگ یک عدد
نمک دو قاشق چایخوری
طرز تهیه پرتزل سوسیس
فینگرفود پرتزل سوسیس نیز مانند مینی کیک گوشت، توپک برنج سوخاری و مافین کلم و تخممرغ گزینهای مناسب برای دورهمیها و مهمانیها است. برای تهیه پرتزل سوسیس، در قدم اول باید در کاسه همزن، یک و نیم فنجان آب گرم را با شکر و نمک مخلوط کنید. خمیر مایه را روی آب بپاشید و اجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پف کند.
کره را به روش بنماری ذوب کنید. برای این کار کره را در یک ظرف نسوز روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود. سپس اجازه دهید خنک شود. آرد چند منظوره، آرد گندم کامل و کره ذوب شده را به کاسه همزن اضافه کنید. آنها را روی دور کند همزن بزنید تا مخلوط شوند. سپس با دور متوسط، آنها را به مدت پنج دقیقه بزنید تا خمیر نرم شود و از کنارههای کاسه همزن جدا شود.
اگر خمیر خوب شکل نگرفته و کیفیت خوبی ندارد، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید تا نرم شود. سپس خمیر را به شکل یک دایره در بیاورید. یک کاسه بزرگ را با روغن یا کره چرب کنید و خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار دهید. روی کاسه را با یک کیسه پلاستیکی یا یک درب بپوشانید و اجازه دهید به مدت تقریبا یک ساعت در یک مکان گرم بماند تا حجم خمیر دو برابر شود. میتوانید کاسه را با حوله یا یک پتوی کوچک و نمدار بپوشانید تا گرم بماند.
فر را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. در همین زمان روی سینی فر یک کاغذ پوستی قرار دهید و آن را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. سپس یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید. ۱۰ فنجان آب باقیمانده و جوش شیرین را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش آید. در همین زمان خمیر را از کاسه درآورده و به چند قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل یک طناب ضخیم و بلند در بیاورید.
هر کدام از خمیرهای به شکل طناب درآمده را دور یک سوسیس قرار دهید و سوسیس را با آن بپوشانید. به طوری که از ابتدا و انتهای خمیر سوسیسها معلوم باشند. سپس سوسیسها را در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن قرار دادید بگذارید. هر کدام از پرتزلهای سوسیس که در سینی فر هستند را در قابلمه حاوی آب و جوش شیرین به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید. سپس آنها را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه در بیاورید و دوباره در سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را با کمک برس روی هر کدام از پرتزلهای سوسیس (که جوشانده بودید) بزنید و روی آن نمک بپاشید. سپس آنها را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند. در نهایت آنها را از فر در بیاورید تا خنک شوند. پرتزل سوسیس لذیذ شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه پرتزل سوسیس
آرد چند منظوره دارای میزان گلوتن متوسط است. بیشتر آردهایی که از قنادیها و فروشگاهها تهیه میکنید از نوع آرد چند منظوره هستند. آرد گندم کامل هم همان آرد سبوس دار است.
پرتزل سوسیس را میتوانید با سسهای مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس هزار جزیره و … سرو کنید.
پرتزل سوسیس را میتوانید در یک ظرف دربدار قرار داده و به مدت پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
به جای نمک میتوانید از نمک کوشر استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/