به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،شیرزاد نجفی،مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان روز شنبه به رسانهها اعلام کرد:سامانه مدیریت بهرهبرداری و حمل چوبآلات تنها مرجع ثبت اطلاعات، گردش فرآیند و صدور مجوزهای مربوط به بهرهبرداری و حمل چوب آلات است.
او گفت: راه اندازی این سامانه پس از تفاهم سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در راستای کنترل و مقابله سیستمی با قاچاق چوب آلات، نشانهگذاری، مدیریت و بهره برداری از درختان جنگلی و غیرجنگلی واقع در اراضی مستثنیات اشخاص، صورت گرفت.
او بیان کرد: بر این اساس ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری موظف هستند برای صدور مجوزهای بهرهبرداری چوب آلات (حمل) از این سامانه استفاده کنند و هرگونه مجوز حمل فاقد کد یکتای سامانه از درجه اعتبار ساقط است.
نجفی گفت: ارائه ندادن مجوز ثبت شده در این سامانه از سوی بهره برداران چه در زمان قطع و چه در زمان حمل به منزله، اقدام غیرقانونی است و مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
او اضافه کرد: ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری میتوانند محموله و پروانههای صادر شده را با کدهای دستوری مربوطه شمارهگیری کنند و در صورت نبود مجوز و یا فقدان تطابق با مجوز ثبت شده در سامانه، نسبت به ضبط محموله به عنوان چوب آلات قاچاق اقدام نمایند.
او بیان کرد: افراد متقاضی میتوانند پس از مراجعه به جهاد کشاورزی و صدور مجوز قطع، مراتب درخواست خود را از طریق اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مربوطه پیگیری کنند.
نجفی افزود: هرگونه حمل چوب در اراضی ملی، مستثنیات، باغات و جنگلی بدون مجوز ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری تخلف و ممنوع و شماره تلفنهای ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان امداد جنگل و مرتع بطور شبانه روزی آماده دریافت هرگونه گزارش مردمی در این خصوص است.
لرستان حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع دارد.
انتهای پیام/ب