به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد فتوش یا فاتوش لبنانی از جمله انواع سالادهای سنتی مدیترانهای است که با نان پیتا و رب انار آماده میشود. در واقع نام دیگر این سالاد “سالاد نان” است. دستور پخت سالاد فاتوش مخلوطی از سبزیجات، سس خوشمزه و نان پیتا است، که میتواند یک وعده غذایی فوری و بسیار مقوی باشد. تهیه این سالاد فوق العاده ساده است و فقط چند دقیقه طول میکشد. دستورالعملهای مختلفی مثل سالاد فتوش یونانی برای تهیه این سالاد خوشمزه و محبوب مدیترانهای وجود دارد که انتخاب بهترین دستور شاید کمی سخت به نظر برسد. همراه با ما باشید تا دستور پخت و طرز تهیه سالاد فتوش یا فاتوش لبنانی فوق العاده خوشمزه و آسان را به همراه فوت و فنهایش یاد بگیرید!
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۴ عدد
خیار کوچک سالادی: ۴ عدد
تربچه: ۶ عدد
مغز کاهو: ۱ عدد
نعناع: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۵ عدد
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری سر پُر
روغن زیتون: ۸ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
لیموترش: ۱ عدد
سماق: ۳ قاشق چایخوری
نعناع خشک: به مقدار دلخواه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
جعفری: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری سر پُر
نان پیتا: ۲ عدد
کاهو بزرگ: ۱ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد
مراحل و طرز تهیه سالاد فتوش اصل لبنانی با سس ملس رب انار
سبزیجات را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در ترکیب آب سرد، سرکه سفید و نمک قرار دهید تا کاملاً پاک و تمیز شوند. با این کار میتوانید مطمئن شوید که باکتریهای سبزیجات به طور کامل از بین رفتهاند.
نان پیتا را به دلخواه در ابعاد مختلف به صورت مربعی یا مثلثی شکل برش دهید. آنها را تنها به مدت ۳ دقیق در فر قرار دهید تا به خوبی برشته یا قهوهای رنگ شوند. طعم نان پیتا در سالاد فتوش، طعمی واقعا وسوسه انگیز است.
در صورتی که از گوجه فرنگی گیلاسی استفاده نمیکنید، گوجهها را به قطعات بسیار کوچک خرد کنید. این کار را با خیارها نیز انجام دهید. در همین بین پیازچهها را نیز خرد کنید.
جعفری و نعناع سبز را نیز خرد کنید. فراموش نکنید که نباید جعفریها را خیلی ریز خرد کنید. تربچه و فلفل سبز، کاهو و مغز کاهو را نیز به همین ترتیب به قطعات کوچکتر خرد کنید. سبر خرد شده را به همراه نمک ترکیب کنید و آن را کنار بگذارید.
سیر له شده، رب انار، آب لیمو تازه، سماق و نمک را با هم ترکیب کنید و سس ملس سالاد فتوش اصل لبنانی را آماده کنید. قبل از سرو سالاد، سعی کنید این سس را آماده کنید تا سالاد شما خشک نشود.
همه چیز برای سرو سالاد فتوش آماده است. تمامی سبزیجات، ادویهها، روغن زیتون و حتی نان پیتا یا در صورت تمایل نان تست را با هم به خوبی ترکیب کنید و از طعم فوق العاده این سالاد محبوب خاورمیانهای لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهایی برای طرز تهیه خوشمزهترین سالاد فاتوش لبنانی که نمیدانید!
* بهترین زمان برای اضافه کردن روغن زیتون به سالاد، مرحله آخر است.
* در صورت استفاده از سبزیجات ارگانیک شاهد طعم فوق العادهتری خواهید بود.
* برای اینکه نیازی به خرد کردن سبزیجات نداشته باشید، میتوانید از سبزیجاتی با قطعات کوچک استفاده کنید.
* اگر امکان استفاده از نان پیتا در این ترکیب را ندارید، نان تست جایگزین بسیار خوبی برای آن است.
* از دانههای کینوا هم میتوانید در طرز تهیه سالاد فتوش استفاده کنید.
* برای برشتهتر شدن نان پیتا میتوانید آن را روی حرارت مستقیم گاز و به همراه روغن زیتون به مدت چند دقیقه قرار دهید.
* سالاد فتوش لبنانی اصل در حقیقت یک ترکیب عالی برای استفاده دوباره از سبزیجات است.
* اضافه کردن نان پیتا به این دستور باعث ایجاد یک طعم متفاوت و دوست داشتنی میشود.
* فراموش نکنید که روغن زیتون علاوه بر سالم و مقوی بودن باعث طعم دهی عالی به سالاد فتوش میشود.
* تا حد امکان سماق را از ترکیب سالاد فتوش حذف نکنید.
*طرز تهیه سالاد فتوش با مرغ هم مرسوم است.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/