به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به جز خوردن میوه انار و آب انار میتوانید انواع شیرینی و دسر و غذاهای مختلفی با انار درست کنید. اگر بخواهیم در مورد دسرهای محبوب سالهای اخیر صحبت کنیم بدون شک «پاناکوتا» در رده ۵ دسر محبوب قرار میگیرد. از سوی دیگر دسر از جمله وعدههایی است که هم بزرگترها آن را میپسندند و هم بچهها عاشقش هستند و از خوردن آن نمیگذرند. دسر پاناکوتا با انار یک ایده جالب برای دسر شبهای زمستان و البته به زودی دسر محبوب شب یلدا محسوب میشود. طرز تهیه خوشمزهترین دسر ایتالیایی پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله به همراه نکات مهم دسر پاناکوتا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ژله انار خانگی
ژلاتین بدون طعم: ۱ بسته
آب انار: ۲ فنجان
شکر: ۲ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه لایه پاناکوتا دسر
شیر نارگیل: ۳ فنجان
خامه سنگین: ۱ فنجان
شکر: ۱ فنجان
غلاف وانیل: ۱ عدد یا ½ قاشق مرباخوری عصاره وانیل
ژلاتین بدون طعم: ۲ بسته
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا وانیلی و انار با خامه و ژله
برای تهیه دسر پاناکوتا انار با خامه برای شب شما نیاز به غلاف وانیل دارید. بد نیست بدانید وانیل اصل به شکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ است که باید آن را به وسیله یک چاقوی تیز شکافت و با پشت چاقو خمیر درون آن را درآورد و داخل سسها یا خمیرها ریخت. اما اگر تهیه غلاف وانیل برای شما میسر نیست میتوانید از عصاره خالص وانیل استفاده کنید. عصاره خالص وانیل را از مغازههای فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
درست کردن دسر پاناکوتا انار برای شب یلدا برخلاف اسمش کار چندان سختی نیست. ابتدا باید ژله انار خانگی را تهیه کنید. برای این کار در یک کاسه متوسط ژلاتین را با ¼ فنجان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژلاتین آب شود. بعد از حل شدن ژلاتین ۲ فنجان آب انار و شکر را اضافه کنید و باز هم بزنید. جامها یا ظرفهایی را که میخواهید دسر پاناکوتا انار برای شب یلدا را در آن سرو کنید را آماده کنید و ژله اناری را که آماده کردهاید در در هر کدام به مقدار مساوی بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال نگهدارید. در مجموع ژله انار را طبق همان دستور همیشگی تهیه ژلهها که روی بسته نوشته شده درست کنید.
در این فاصله پاناکوتا را درست کنید. برای تهیه دسر پاناکوتا انار برای شب یلدا میتوانید هم از شیر نارگیل استفاده کنید و هم از شیر معمولی. اما استفاده از شیر نارگیل طعم دسر پاناکوتا آن را لذیذتر میکند.
در یک کاسه متوسط ¼ فنجان آب سرد بریزید و ژلاتین را روی آب بریزید. ۵ تا ده دقیقه صبر کنید تا ژلاتین در آب حسابی نرم شود، سپس کمی هم بزنید تا یکدست شود. در یک قابلمه متوسط شیر نارگیل، خامه سنگین قنادی، شکر، عصاره وانیلی که از غلاف نارگیل با نوک چاقو جدا کردهاید را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. مخلوط فوق را هم بزنید و شعله گاز را ملایم نگه دارید تا شکر کاملا حل شود.
در این مرحله ژلاتینی را که در آب نرم و یکدست کرده بودید را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. هم زدن مخلوط کرمی را آنقدر ادامه بدهید تا ژلاتین در آن کاملا حل شده و یکدست شود. مراقب باشید که این مایه دسر پاناکوتا اصلا نباید به مرحله جوش برسد. اگر احساس کردید مایه به درجه جوش رسیده آن را از روی شعله گاز بردارید. میتوانید مایه پاناکوتا را از صافی رد کنید تا در صورتی که تکههای ژلاتین در آن باقی مانده از روی آن گرفته شود.
حالا مایه کرمی دسر پاناکوتا را از روی گاز بردارید و با دقت روی ژله انار که به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه داشته بودید و حسابی خودشان را بستهاند اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن پاناکوتا به ژله انار یک بار دیگر به مدت ۳ ساعت ظرفهای دسر را در یخچال قرار دهید تا دسر پاناکوتا انار حسابی خودش را بگیرد و سفت شود. روی دسر را با دانههای انار تزیین کنید. این دسر را با هر طعم ژله و میوهای که دوست دارید میتوانید تهیه کنید.
*میتوانید جای پاناکوتا و ژله را با هم عوض کنید. یعنی ابتدا پاناکوتا را در ظرفهای مورد نظرتان بریزید و سپس ژله انار را بعد از ۲ تا سه ساعت به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا طبق همان روال خودش را بگیرد.
*در صورت تمایل بیسکوییت یا کیک مورد علاقهتان را هم به عنوان لایه نخست در ظرف دسر پاناکوتا بگذارید. در این صورت ابتدا مایه پاناکوتا را بریزید و سپس ژله انار را اضافه کنید. به این ترتیب یک دسر خوشمزه سه لایه خواهید داشت.
*اگر میخواهید دسر پاناکوتا انار شب یلدا را به صورت قالبی در ظرف مورد نظرتان برگردانید باید این دسر را در قالبهای سیلیکونی مخصوص دسر درست کنید.
*در صورتی که طعم و بافت ژله را نمیپسندید میتوانید دسر پاناکوتا انار را فقط با مایه پاناکوتا درست کنید و به جای ژله انار در انتها روی آن دانههای تازه انار بریزید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/