به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت آش گوجه آشنا کنیم.
مواد لازم:
نمک، فلفل و زرد چوبه - به مقدار لازم
آب غوره - به مقدار لازم
گوجه فرنگی - ۷۰۰ گرم
برنج - ۱۵۰ گرم
سبزی (جعفری، نعناع، تره) - ۵۰۰ گرم
پیاز - ۲ عدد
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
لپه - ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ میکنیم. سپس پیازها را نگینی و در آن نیمه سرخ میکنیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم.
۲- برنج و لپه را میشوییم و با آبکش آب اضافی آنها را میگیریم و به آش اضافه میکنیم و سپس به آن مقدار کافی آب میافزاییم و حرارت را زیاد میکنیم تا آش بجوشد و دوباره حرارت را کم میکنیم تا بپزد. سبزیها را میشوییم و خرد میکنیم.
۳-گوجهها را پوست و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آب غوره به آش اضافه میکنیم.
۴- البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
نکات
۱- این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آب غوره تشکیل میدهد در صورت تمایل مقدار آب غوره را زیاد کنید.
۲- اگر گوجههای شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد و به غذا اضافه کنید.
۳- برای پوست گرفتن گوجه تنها کافی است آنها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را جدا کنید.
۴- اضافه کردن گرد غوره به جای آب غوره غذایتان را خوشمزهتر میکند.۵-حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.
منبع: خراسان
انتهای پیام/