به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المنار؛ یک رژیم غذایی سالم و متعادل نه تنها برای بدن مفید است، بلکه باعث بهبود عملکرد ذهن و افزایش سطح هوش میشود؛ زیرا مغز انسان دائماً به مواد انرژی زا نیاز دارد و نمیتواند مواد مغذی لازم را ذخیره کند. بنابراین، اسیدهای آمینه مانند آرژنین، تورین و تیروزین به افزایش میزان و بهبود حافظه کوتاه مدت فرد کمک میکنند.
در همین حین، کمبود اسید فولیک نیز منجر به اختلال در عملکرد حافظه میشود. بر اساس گزارشی که توسط مجله آلمانی "Focus" منتشر شده است، سیر، جینکو و جینسینگ به افزایش جریان خون در مغز کمک میکنند.
تحقیقات پزشکی نشان داده است که اسیدهای چرب امگا ۳ موجب رشد مغز در کودکان میشود، به این معنی که مداومت بر خوردن امگا ۳ باعث بهبود فعالیتهای مغز در بزرگسالی میشود.
کسانی که ماهی سرشار از امگا ۳ را دوست ندارند، میتوانند به جای آن از برخی روغنهای گیاهی غنی از امگا ۳ استفاده یا آن را به صورت کپسول مصرف کنند.
بزرگترین اشتباه در رژیم غذایی که بر عملکرد مغز تاثیر منفی میگذارد، غفلت از وعده صبحانه است. کیفیت صبحانه لزوماً به کمیت آن ارتباط ندارد بلکه به کیفیت غذا مربوط میشود که باید تازه، سبک و سرشار از مواد مختلف مورد نیاز بدن باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/