مایک میلی در نشست بررسی چالش‌های مهم امنیتی آمریکا از آسیب پذیر بودن این کشور در حملات سایبری گفت.

به گزارش  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ژنرال «مایک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در نشستِ بررسی چالش‌هایِ مهمِ امنیتی آمریکا که اندیشکده «بروکینگز» مستقر در واشنگتن برگزار شد از آسیب پذیر بودن آمریکا در حملات سایبری گفت.

او گفت: باید بگویم که در حوزه سایبری و دیگر فناوری‌ها، آسیب‌پذیری‌های بسیار جدی داریم. مایک میلی افزود: در ابتدای امر که اینترنت راه افتاد، نیازی به مراقبت از مراکز اینترنت وجود نداشت، اما اکنون این مراکز از نقاط آسیب‌پذیر ما به شمار می‌آیند.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تصریح کرد این تهدید‌ها را به رسمیت می‌شناسیم و اگر جنگی روی دهد که امیدواریم چنین اتفاقی نیفتد، آن هم با دشمنانی که از پیچیدگی و پیشرفت برخوردار هستند، این احتمال که حوزه الکترومغناطیس هدف حمله قرار گیرد بسیار محتمل است.

مایک میلی در ادامه تاکید کرد بنابراین باید اطمینان به دست آوریم که دارای مراکز فرماندهی و کنترلی امن هستیم.

پایگاه شبکه خبری «سی بی اس» آمریکا اخیرا در گزارشی به حملات سایبری اخیر به نهاد‌های فدرال این کشور پرداخته و آن را مایه نگرانی گسترده برای مقامات آمریکا توصیف می‌کند. مقامات آمریکایی به شدت نگران حمله سایبری گسترده و مداومی هستند که بسیاری از شرکت‌ها و آژانس‌های دولتی شامل وزارت بازرگانی و خزانه داری را هدف قرار داده است.

کارشناسان امنیت سایبری بر این باورند که در ماه مارس ۲۰۲۰ گروهی از هکر‌های کاملا سازمان یافته از منافذ موجود در محصولات شرکت «سولار ویندز» که محصولات فناوری را برای بسیاری از نهاد‌های بزرگ و سازمان‌ها مانند مایکروسافت فراهم می‌کند، استفاده کرده و این حمله سایبری را انجام داده اند.

با هک کردن سولار ویندز، هکر‌ها موفق شده اند به اطلاعات حساس بسیاری از شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی آمریکا مانند وزارت بازرگانی، انرژی و آزمایشگاه «لس آموس» که بر تسلیحات هسته‌ای نظارت دارد، دسترسی پیدا کنند و ارتباط آن‌ها را رصد کنند.

جزئیات درباره این حمله سایبری همچنان در حال انتشار است، اما مقامات آمریکا این هک را یک «حمله» توصیف می‌کنند و بر این عقیده هستند که این حمله از سوی یک دولت خارجی طراحی و سازماندهی شده است.

بسیاری از کارشناسان و متخصصان در زمینه امنیت سایبری بر این عقیده هستند که حمله سایبری اخیر بسیاری پیچیده بوده و قطعا هکر‌ها از نقص‌ها و آسیب پذیری‌های بیشتری در این حمله سایبری استفاده کرده اند که تاکنون مشخص و شناسایی نشده است. درباره منشا این حمله سایبری اتهاماتی علیه روسیه مطرح شده است و مقامات آمریکا مدعی هستند که روسیه در پشت این حمله سایبری قرار دارد؛ مقامات روسیه این اتهام را در چندین نوبت رد کرده اند.

«مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شده است که روسیه در پشت این حمله سایبری قرار دارد، اما دونالد ترامپ ضمن کم اهمیت جلوه دادن آن، چین را مسئول این حمله سایبری می‌داند.

درباره عمق این حمله سایبری تقریبا تمامی کارشناسان بر این عقیده هستند که تشخیص عمق نفوذ هکر‌ها بسیار دشوار است. کارشناسان آمریکایی نگران این موضوع هستند خسارت این حمله سایبری شدید و گسترده است و تعدادی از کارشناسان نیز تاثیر این حمله سایبری را در «مقیاس گسترده» توصیف کرده اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار