به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مهدی نامدار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: این طرح در راستای تحقق راهکارهای ۶-۱ و ۵-۶ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در سال اول در هر استان یک منطقه و صرفا دانش آموزان پایه هفتم را شامل میشود.
او افزود: بر همین اساس ناحیه دو شهرستان سنندج به عنوان منطقه مجری این طرح بر اساس شیوه نامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شده است.
او با اشاره به ارائه این طرح در سطح مهارتهای پایه و حرفهای افزود:در حال حاضر دبیران دروس کار و فناوری و فرهنگ و هنر بر اساس سه پودمان (کار باچوب، مکانیک، پوشاک) مبتنی بر پودمانهای درس کار و فناوری و سه پودمان (گرافیک، عکاسی، طراحی) بر اساس پودمانهای درس فرهنگ و هنر در دورههای آموزشی پیش بینی شده شرکت نموده و پس از اتمام دوره ها، دانش آموزان این مهارتها را فرا خواهند گرفت.
معاون آموزش متوسطه استان بیان کرد: بر همین اساس چهار مرکز مهارتی انتخاب و بر اساس پودمانهای انتخابی تجهیز میشوند به صورتی که چنانچه در مدرسهای امکان آموزش پودمانهای یادشده نباشد دانش آموزان به این مراکز اعزام خواهند شد.
نامدار گفت: دانش آموزان در پایان هر پایه تحصیلی دوره متوسطه اول ۶۰ ساعت مهارت که شامل ۲۰ ساعت مهارت پایه و ۴۰ ساعت مهارت حرفهای را خواهند گذراند و در پایان دوره متوسطه اول مجموعأ هر دانش آموز ۱۸۰ ساعت مهارت را به صورت تخصصی سپری خواهند نمود.
معاون آموزش متوسطه استان کردستان گفت: در بخش آموزش دبیران نیز هر دبیر که ابلاغ تدریس دروس کارو فناوری و فرهنگ و هنر داشته باشد مشمول طرح بوده و باید در کلاسهای آموزشی طرح به مدت ۷۰ ساعت حضور داشته باشد.
او ترویج، توسعه و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و مهارت آموزی، کمک به هدایت تحصیلی آگاهانه دانش آموزان، کیفیت بخشی به آموزش دروس کارو فناوری و فرهنگ و هنر و ارتقای شایستگی حرفهای دبیران را از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد.
به گفته نامدار در این طرح ۳۲ مدرسه متوسطه دوره اول با مشارکت ۲۱۷۰ نفر دانش آموز پایه هفتم و ۵۷ نفر دبیر دروس کار و فناوری و فرهنگ و هنر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/م