بسیاری از افراد بدون اینکه متوجه شوند و یا علائم هشدار دهنده ویروس کرونا را داشته باشند، به این بیماری مبتلا می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیا الیوم، بسیاری از افراد بدون اینکه متوجه شوند و یا علائم هشدار دهنده بیماری را داشته باشند، به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

دکتر دن بونستون، رئیس ارشد پزشکی در موسسه Push Doctor در این باره توضیح می‌دهد.

به نظر می‌رسد که بارزترین روش برای تشخیص ویروس کرونا، انجام آزمایش آنتی بادی است اما با این حال این روش نیز کاملاً قابل اطمینان نیست.

آزمایش‌های آنتی بادی وجود دارد اما به طور گسترده در دسترس نیست، زیرا فقط به شما می‌گوید که ممکن است در برخی از دوره‌های گذشته به کووید ۱۹ مبتلا شده باشید، اما نشان نمی‌دهد که چه زمانی آلوده شده اید یا اینکه اکنون از کووید ۱۹ مصون هستید و یا در واقع هر آنتی بادی موجود در بدن شما تا چه مدت دوام می‌آورد.

صرف دانستن اینکه شما ویروس دارید از نظر کنجکاوی مفید است اما در این مرحله اطلاعات زیادی در اختیار شما قرار نمی‌دهد. خدمات بهداشت ملی انگلیس به جای این کار بر جلوگیری از شیوع کووید ۱۹ از طریق واکسیناسیون تمرکز کرده است.

حداکثر ۲۰ درصد از افرادی که به کووید ۱۹ آلوده بودند، هیچ علائمی نشان ندادند. با این حال برخی علائم نشان می‌دهد شما ممکن است قبلا به ویروس کرونا آلوده شده باشید بدون اینکه خود متوجه شوید.

اگر حدود سه ماه است که احساس خستگی می‌کنید، این نشان می‌دهد که ممکن است به ویروس آلوده شده باشید. بسیاری از بیماری‌های ویروسی می‌توانند تا ۱۲ هفته بعد از ابتلا احساس خستگی در فرد ایجاد کنند. علائم احتمالی گسترده بعید به نظر می‌رسد در همه یکسان باشد اما معمولاً شامل خستگی، سردرد و درد عضلات یا مفاصل می‌شود.

اگرچه ویروس کرونا در حال حاضر نگرانی اصلی ما است اما ویروس‌های دیگری هم وجود دارند که عامل احساس ناراحتی برای مدت طولانی هستند.

چگونه بفهمیم آیا قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده ایم یا خیر؟

آیا ممکن است دوباره به ویروس کرونا آلوده شویم؟

در حالی که اکثر مردم تصور می‌کنند احتمال ابتلا به کووید ۱۹ بیش از یک بار وجود ندارد، بهتر است احتمال دهید هیچ مصونیتی پس از ابتلا به ویروس وجود ندارد.

تحقیقات زیادی در مورد احتمال ابتلای افراد به کووید ۱۹ برای دومین یا سومین بار و اینکه آیا پس از ابتلا ایمنی وجود دارد یا خیر در جریان است. مطمئناً شواهدی از ابتلای مجدد افرادی که قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده و بدن آن‌ها آنتی بادی تولید کرده، وجود دارد.

در حال حاضر هیچ دلیل روشنی برای ایمنی پس از ابتلا به کووید ۱۹ وجود ندارد و ما نمی‌دانیم که هر گونه محافظت در برابر سیستم ایمنی بدن شما چه مدت دوام خواهد آورد. اگر آزمایش شما در ابتلا به ویروس مثبت باشد، نباید به گونه‌ای رفتار کنید که گویی ایمن هستید حتی اگر خفیف باشد.

دکتر بوستون به همه کسانی که به این ویروس مبتلا شده اند توصیه می‌کند که همچنان از دستورالعمل‌های شستن دست، زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی پیروی کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.