در گزارش زیر طرز تهیه بیسکویت چای سبز ماچا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیشنهاد جذاب امروز ما برای عصرانه‌ای دلنشین در کنار یک فنجان چای یا قهوه داغ طرز تهیه بیسکویت چای سبز ماچا است. حتما شما هم این روز‌ها نام ماچا را زیاد شنیده‌اید یا محصولات مربوط به آن را امتحان کرده‌اید. اما آیا می‌دانید که ماچا دقیقا چیست و چه خواصی دارد؟ ماچا که اخیرا محبوبیتش به طرز چشمگیری افزایش یافته و در اکثر کافه‌ها سرو می‌شود در واقع همان گیاه چای سبز است با این تفاوت که برای رشد آن شرایط خاصی لازم است. معمولا کشاورزان چینی ۲۰-۳۰ روز قبل از برداشت این چای با خاصیت، روی گیاه آن را می‌پوشانند تا از تابش مستقیم نور خورشید به آن جلوگیری کنند. همین امر موجب افزایش کلروفیل و در نتیجه بروز خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی باور نکردنی در این گیاه سبز رنگ می‌شود.

از آن جایی که ماچا همانند چای سبز طعم خاصی دارد که ممکن است مورد پسند همه قرار نگیرد اغلب به صورت چای یا همراه با شیر به صورت لاته سرو می‌شود. همچنین از ماچا برای تهیه دسر‌ها و شیرینی‌های مختلف نیز استفاده می‌شود. یکی از این شیرینی‌های محبوبی که امروز قصد معرفی آن را به شما داریم بیسکوییت چای سبز ماچا است. طرز تهیه بیسکویت چای سبز ماچا بسیار ساده است و فقط لازم است کمی پودر ماچا تهیه کنید تا با دنبال کردن مراحل زیر این بیسکوییت خوشمزه را به عضو ثابت آشپزخانه خود تبدیل کنید. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از کنجه کباب لاری و چیکن پوتین خوشمزه و محبوب تا شاهی کورمای هندی + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از پلو شوشتری و دونات خامه‌ای لذیذ تا کیمچی غذای محبوب کره‌ای + تصاویر


مواد لازم طرز تهیه بیسکویت چای سبز ماچا

آرد ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
کره دویچه مارکن کاله خرید آنلاین ۱۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۶۰ گرم
عصاره وانیل یک قاشق چای‌خوری
پودر چای سبز ماچا ۱۰ قاشق غذاخوری
جوش شیرین یک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه بیسکویت چای سبز ماچا؛ یک کوکی خوشمزه با شکلات سفید

نظرتان درباره یک عصرانه دلنشین، سبک و سالم چیست؟ شیرینی‌هایی مانند بیسکویت کره بادام‌زمینی، بیسکویت دارچینی یا بیسکویت چای سبز گزینه‌های مناسبی برای دورهمی دوستانه در یک عصر پائیزی و زمستانی هستند که می‌توانید در کنار یک فنجان شکلات داغ، قهوه یا چای سبز نوش جان کنید.

حالا برای تهیه این بیسکویت چای سبز ابتدا باید کره را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید. ۱۵۰ گرم پودر قند و ۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و همه مواد را با سرعت متوسط مخلوط کنید. سرعت مخلوط کن را کم کم افزایش دهید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

۲۰۰ گرم آرد اضافه کنید. یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین، نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید. سپس ۱۰ قاشق غذاخوری پودر چای سبز ماچا اضافه کنید و مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را همراه با یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل به آرامی به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. به تدریج سرعت مخلوط کن را پایین بیاورید تا همه مواد به طور یکدست ترکیب شوند و بافت خمیر مانندی بدست آید.

در آخر تکه‌های شکلات سفید را اضافه کنید و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا تکه‌های شکلات به طور مساوی درون آن پخش شوند. سپس فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی مخصوص فر بردارید و کاغذ روغنی مخصوص پخت را در کف آن پهن کنید. با دست مقداری از خمیر (حدود ۱۰ گرم) بردارید و به شکل یک توپ در بیاورید و روی سینی فر بچینید. در نهایت پس از پر کردن سینی آن را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای حدود ۱۰ دقیقه بپزند.
پس از ۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا بیسکوییت‌ها خنک شوند. اگر همچنان از خمیر بیسکوییت باقی مانده است آن را به شکل توپ دربیاورید و روی سینی بچینید و مطابق قبل داخل فر بپزید. بیسکوییت‌ها را پس از خنک شدن داخل ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان!

نکات

می‌توانید به جای استفاده از شکلات سفید تخته‌ای و خرد کردن آن از چیپس شکلات سفید استفاده کنید.
زمانی که سینی اول بیسکوییت‌ها داخل فر در حال پختن است سینی دوم را داخل یخچال قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
چای سبز چای سیاه چای سفید هر سه مورد همش یه چایه. چای سودا وسودا عامل سرطان .خواهشا به فکر مردم مریض باشین .خدا هدایتتان کند.چای وای وای وای شکر واویلا وروغن وکره صنعتیش خدا لعنتشون کنه