به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل ازاسپوتنیک، زنجبیل یک ماده غذایی محبوب در بسیاری از جهان بوده که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
طبق تحقیقات اخیر، فعالیت ضدالتهابی ترکیب زنجبیل مستقیماً بر آنتی بادیهای مربوط به بیماریهایی مانند لوپوس تأثیر میگذارد.
در بیماری لوپوس، سیستم ایمنی بدن به خودش حمله کرده و التهاب میتواند باعث آسیب دائمی به بافتها شود. گلبولهای سفید خون به نام نوتروفیل ها نقشی اساسی در این واکنش التهابی دارند.
زنجبیل به طور سنتی دارای اثرات ضد التهابی و ضد اکسیداتیو است که آن را به یک گیاه محبوب در درمان بیماریهای التهابی تبدیل کرده است.
یک مطالعه جدید پزشکی که توسط محققان دانشگاه میشیگان بر روی موشها صورت گرفته نشان میدهد، این خوراکی میتواند به مقابله با برخی از اختلالات خود ایمنی کمک کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/