سیده عفت حسینی، کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، گفت:اسامی حضرت صدیقه طاهره (س) حکایت از مقامات بلندمرتبه ایشان دارد و از همه این اسامی بالاتر نام فاطمه است.
او افزود:در کتب روایی، وجه نامگذاری حضرت در آسمان به منصوره و در روی زمین به فاطمه این گونه بیان شده است: این بانو در زمین فاطمه (س) نام دارد، زیرا آدمیان قادر به شناخت حقیقی او نیستند و در آسمان، منصوره است، زیرا آن چنان در صحرای محشر و عرصههای قیامت از جانب خدا و فرشتگانش یاری خواهد شد که همه شیعیان و دوستدارانش را به بهشت وارد میکند. این روایت ثابت میکند بانویی که قرار است نمونه برتر زن، مادر و همسر باشد شخصیت منحصر به فردی است که الگو و اسوه تمام زنان قبل و بعد از خود هستند.
این کارشناس مذهبی ادامه داد:همان طور که در حدیث معراج آمده است، پیامبر (ص) فرمود: ای حبیب من جبرئیل، چرا دخترم در آسمان "منصوره" و در زمین "فاطمه" است؟ جبرئیل گفت: در زمین فاطمه نامیده شده است چرا که شیعیان خود را از جهنم رهایی میبخشد، و دشمنانش از محبت او بیبهره خواهند بود، و در آسمان به این جهت منصوره است که خداوند فرمود: در روز قیامت مؤمنان بهجهت یاری خدا که هر فردی را بخواهد یاری دهد، خرسند میشوند؛ منظور از این یاری همان نصرتی است که فاطمه به دوستان خویش خواهد کرد.
انتهای پیام/ش