به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا گفت: به رغم اعتماد ریشهای و عمیقی که به دموکراسی اروپایی داریم، اما ما نیز در برابر وقایع مشابه حمله به ساختمان کنگره آمریکا مصون نیستیم.
بر این اساس، رئیس کمیسیون اروپا امروز در نطق خود در محل ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل در خصوص آغاز به کار دولت جو بایدن به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا گفت: بسیاری از سازمانها و بنیادهای آمریکایی به ساخت و طراحی مرکز «کواکس» (دسترسی جهانی به واکسنهای کووید-۱۹) کمک کرده اند. اکنون در انتظار الحاق دولت آمریکا به تلاش هایمان هستیم و این به مثابه پیامی قدرتمند خواهد بود و فراتر از آن ما به آمریکا پیشنهاد خواهیم کرد به ارتقای کار ما در مساله پیشگیری ها، آمادگیها و نیز پاسخها و واکنشهای حوزه سلامت که قرار است در اجلاس سران سلامت کشورهای عضو گروه بیست در ماه مه امسال در رم برگزار شود، کمک کند.
وی افزود: این اقدام در واقع نقطه عطف بسیار مستحکمی برای از سرگیری و احیا همکاریهای ما خواهد بود. ما به دنبال تعمیق مشارکت مان در زمینه جلوگیری از انتشار آلایندههای زیست محیطی و نیز قیمت گذاری و اخذ عوارض برای تولید کربن (آلاینده در سطح جوامع) هستیم و میخواهیم آمریکا نیز در مبارزه با خسارات وارده به مقوله تنوع زیستی و همین طور تخریب طبیعت به ما ملحق شود. ما به دنبال توسعه فناوریهایی هستیم که ما را به سمت عملکرد خنثی و بی مداخله در حوزه آب و هوا هدایت میکند.
رئیس کمیسیون اروپا ادامه داد: این کار با تشکیل یک اتحاد فناورانه سبز جدید محقق میشود. از تغییرات فراساحلی تا تغییرات آب و هوایی و اقلیمی و همین طور از هیدروژن تمیز تا باتریهای پایدار و با طول عمر زیاد، و اقتصادهای مدور و چرخشی که ما باید در مقابله با این تغییرات آب و هوایی تشکیل دهیم. از همین امروز، حاضر به مشارکت در این موارد با دولت جدید آمریکا هستیم.
وی تصریح کرد: این احساس آرامش و گشایشی که بسیاری از ما در مساله تغییر دولت در واشنگتن داریم نباید ما را از این حقیقت غافل کند که گرچه دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ را شاید بتوان ظرف اندک ساعتی توصیف کرد، اما جنبش (ترامپ) چنین نخواهد بود. چرا که بیش از ۷۰ میلیون شهروند آمریکایی در این انتخابات به او رای داده اند و ظرف چند روز گذشته، چند صد تن از آنان به ساختمان کنگره در واشنگتن که در واقع قلب دموکراسی آمریکاست، هجوم بردند.
او گفت: این وقایع، برای دموکراسی، خطرناکند. به رغم اعتماد ریشهای و عمیقی که به دموکراسی اروپایی داریم، اما ما نیز در برابر وقایع مشابه، مصون نیستیم بلکه برعکس، اروپا اتفاقا شباهتهای بسیاری به (تکرار) این وقایع دارد. باید اطمینان حاصل کنیم که این پیامهای نفرت و اخبار جعلی، دیگر کنترل نشده، منتشر نشوند. باید در خصوص قدرت سیاسی کنترل نشده، آزاد و بی حد و حصر غولهای اینترنتی، محدودیتهای دموکراتیک اعمال کنیم.
انتهای پیام/