به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا، ایران سه موج بیماری را پشت سرگذاشته است اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر با اعمال مدیریتهای هوشمند و اجرای طرح ملی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، وضعیت بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری به ثبات نسبی رسیده است، اما همچنان نگرانیها در خصوص افزایش مراجعه کنندگان بیماران سرپایی وجود دارد.
او با اشاره به اینکه آبان ماه ۹۹ به لحاظ شیوع بیماری کرونا فاجعه انگیز گزارش شد چرا که ظرفیت بیش از یک سوم تختهای بیمارستانی استان مملو از بیماران کرونایی بود افزود: از اول آذرماه با تمهیدات اندیشیده شده سیل نزولی آمار کرونا آغاز شد و خوشبختانه با کم شدن تعداد بیماران بستری و کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹، هماکنون به وضعیت ثبات نسبی دست یافتیم.
بیشتر بخوانید
شیرانی اضافه کرد: از ابتدای شیوع بیماری منحوس کرونا در چهارمحال و بختیاری تعداد نمونه گیریهای انجام شده از افراد مشکوک به این بیماری، ۶۳ هزار و ۵۴۶ مورد بوده است.
او ادامه داد: از این تعداد ۲۲ هزار و ۹۷۵ مورد مثبت گزارش شد و ۷۳۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری در استان چهارمحال و بختیاری جان خود را از دست دادند.
شیرانی گفت: در مجموع ۲۲ هزار و ۹۷۵ نفر در استان در دام کرونا گرفتار شدند.
او افزود: هم اکنون حفظ فاصله فیزیکی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از مهمترین دستورالعملها است که باید از سوی مردم و مسئولین رعایت گردد.
شیرانی خاطرنشان کرد: استان چهارمحال و بختیاری در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشت فردی همچون استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده جزو استانهای برتر در کشور قرار گرفته است.
او با اشاره به اجرای طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مبتنی بر محله و خانواده محور گفت: این طرح با راهبردهای ۷ گانه از اول آذرماه ۹۹ آغاز شد و با هدف کاهش موارد بستری و مرگ و میر و همچنین حمایت از آسیب دیدگان ناشی از کرونا با موفقیت در استان در حال اجراست.
شیرانی یادآور شد: این طرح در قالب تیمهای سه گانه عملیاتی شامل تیمهای مراقبتی، نظارتی و حمایتی در سطح استان اجرا میشود.
او تاکید کرد: بهتر شدن شرایط به منزله برداشته شدن محدودیتها نیست و بازگشاییها باید به صورت پلکانی و با اولویت مشاغل کم تاثیر و کم هزینه انجام شود.
انتهای پیام/ف