به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، در همایش غذای حلال جمعی از روحانیون و ناظرین بهداشتی و مدیران استانی و مدیران کشتارگاههای استان یزد در خصوص فرهنگ سازی غذای حلال بحث و تبادل نظر کردند.
بالا بردن کیفیت در مدیریت نظارت شرعی و ارتقاء کارامدی ناظرین، آسیب شناسی سطوح مختلف کار ذابحین و ناظرین، تقویت فرهنگ عمومی نسبت به غذای حلال در بین مردم، هشدارهای حرام خوری، لزوم همکاری بیشتر مدیران کشتارگاههای با ناظرین و ذابیحن وهمچنین تقویت اموزشهای تخصصی و عمومی ناظرین از اهداف برگزاری این همایش به شمار میرود.
حجت الاسلام حسینی مقدم، نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه از نگاه دین مبین اسلام تغذیه در رشد اسلام نقش موثری دارد افزود: اگر تغذیه پاک و حلال باشد در تعالی و رشد انسان تاثیر مستقیم دارد.
او افزود: اگر تغذیه حرام باشد نقش مخرب آن در انسان و نسلهای بعدی قابل انکار نیست.
حجت الاسلام حسینی مقدم عنوان کرد: فرهنگ سازی غذای حلال باید در جامعه ترویج پیدا کند که با ترویج آن انشاالله شاهد تضمین هر چه بیشتر غذای حلال و پاک بر سر سفرههای مردم باشیم.
او افزود: علاوه بر بحث فرهنگ سازی یکی از اقدامات مهمی که در دستور کار این سازمان قرار دارد، مباحث آموزشی مرتبط با غذای حلال است.
انتهای پیام/ غ