به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمپوت به یکی از کمپوتهای خوشطعم و خوشمزه با طرز تهیه آن بسیار ساده است. این کمپوت میتوان به عنوان دسر سرو کرد. دستور تهیه کمپوت به بسیار ساده است. اما برای جلوگیری از شکرک زدن و یا حتی کپک زدن کمپوت باید برخی نکات را به دقت رعایت کرد. برخی افراد کمپوت را شیرین میخورند و برخی ترجیح میدهند شیرینی کمپوت کم باشد. میزان استفاده از شکر به خود شما بستگی دارد. ولی از آنجا که به میوه نسبتاً شیرینی است، پیشنهاد میشود در تهیه آن مصرف شکر را کاهش دهید. در این مقاله طرز تهیه مرحله به مرحله کمپوت به خانگی خوشمزه بدون شکرک و کپک را آموزش میدهیم.
مواد لازم
به: ۴ عدد
آب: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
شکر: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
هل: یک عدد
زعفران: به مقدار لازم
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از ایمام بایلدی و عدسی میجو تا چیزکیک زنجبیلی + تصاویر
مراحل تهیه
در مرحله اول از طرز تهیه کمپوت به، میوهها را با دقت بشویید و خشک کنید. سپس بهها را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. هستههای به را جدا کرده و اگر بخشی از به سیاه و یا لک داشت، حتماً آنها را کاملاً جدا کنید.
در مرحله دوم از طرز تهیه کمپوت، به را به همراه از داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. زمانی غیر به مرحله جوش رسید، شکر، هل و زعفران را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله از طرز تهیه کمپوت به خانگی شعله گاز را ملایم کرده و زمان دهید تا به در آب پخته شود. شکر باید کاملاً در آب حل شده باشد. زمانی که به کاملا پخته شد، زیر شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. سپس کمپوت ماده شده را در یک ظرف شیشهای دربدار را که کاملاً خشک شده است بریزید. زمانی که کمپوت به در یخچال خنک شد، بهترین زمان برای سرو آن است.
برخی در طرز تهیه کمپوت به، به جای شکر از عسل استفاده میکنند. اگر میخواهید از عسل استفاده کنید، به ازای هر یک عدد به، یک قاشق غذاخوری عسل به مواد اضافه کنید.
نکات مهم و فوت و فنهای طرز تهیه کمپوت به خانگی بدون شکرک و کپک
طرز تهیه کمپوت به بسیار ساده است، اما توجه به جزئیات بسیار حائز اهمیت است.
*برای اینکه کمپوت به شما دچار شکرک و یا کپک نشود، باید برخی نکات را به دقت رعایت کنید. ظرف شیشهای که در آن کمپوت را میریزید، بسیار مهم است. اینکه ظرفهای شیشهای کاملاً استریلیزه و تمیز باشند.
*ظرفها را بهتر است قبل از مصرف حداقل ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس آنها را در آب خنک بگذارید تا خنک شوند.
*پس از آن میتوانید ظرفهای شیشهای را خشک کرده و استفاده کنید. یکی دیگر از نکات مهم در طرز تهیه کمپوت به، توجه به دانهها و پوستهای ناسالم و لک زده بر روی به است.
*سعی کنید حتماً دانهها را جدا کرده و تکههای لک زده را دور بریزید. این تکهها باعث میشوند تا طعم کمپوت تغییر کرده و حتی گاهی کپک بزند.
*اضافه کردن عسل بهترین راه برای شیرین کردن کمپوت است. اما بعضی طعم شیرین را بسیار میپسندند.
*سعی کنید تا زمان تهیه کمپوت به، شکر را کاملاً در آب حل کنید. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن میشود. در ظرف را هنگام پخت کمپوت هرگز نبندید. چرا که رنگ کمپوت شما تغییر میکند و تیره میشود.
*برخی معتقدند که بهترین ظرف برای پخت مربا به و کمپوت به مثل سایر انواع مربا و کمپوت ظرف مسی است.
*عدهای برای جلوگیری از شکرک زدن حتی گاهی یک قاشق آبلیمو به کمپوت به اضافه میکنند. آب لیمو باعث جلوگیری از شکرک زدن کمپوت در مدت زمان طولانی میشود.
*دقت داشته باشید کمپوت را در داخل ظرف شیشه گرم نریزید و در جای سرد و خنک نگهداری کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/