به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنیم.
مواد لازم:
پیازچه خرد شده – ۳ عدد
گشنیز درشت خرد شده – یک دوم
روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده – ۴ حبه
سرکه – یک قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکای دودی – یک دوم قاشق چای خوری
عسل – یک قاشق چای خوری
نمک – به میزان لازم
فلفل سیاه تازه – یک دوم قاشق چای خوری
سینه مرغ – ۳۴۰ گرم
نخود فرنگی – یک دوم پیمانه
پاستا – یک و یک دوم پیمانه (درصورت تمایل)
تربچه خرد شده – یک چهارم پیمانه
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از ایمام بایلدی و عدسی میجو تا چیزکیک زنجبیلی + تصاویر
طرز تهیه:
۱- ابتدا فر خود را با دمای ۱۹۰ درجه سلسیوس از قبل گرم کنید.
۲- سیر، سرکه، فلفل پاپریکا، عسل، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
۳- دو سوم از خمیر آماده شده را روی مرغ بمالید و آن را داخل سینی فر بگذارید.
۴- مرغها را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و سرخ شود.
۵- سپس آن را به یک ظرف مناسب انتقال و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
۶- یک ظرف بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید. اجازه دهید آب بجوشد.
۷- یک کاسه آب یخ آماده داشته باشید. نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس به آب یخ انتقال دهید.
۸- سپس پاستای خود را بر اساس دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.
۹- پاستا را آب کشی کنید.
۱۰- نخود فرنگیها را به کاسه پاستا اضافه کنید. شما میتوانید در مرحله نهایی تربچه را هم اضافه کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/