متخصصان تغذیه توصیه میکنند که برای سلامتی و طول عمر باید به غذاهای سالم توجه کنید و از مصرف غذاهای فرآوری شده خودداری کنید.
بیشتر بخوانید
گوشتهای فرآوری شده
بررسی اخیر در مورد مصرف گوشت قرمز که بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر انجام شده، نشان داد که مصرف منظم گوشت فرآوری شده با افزایش خطر بیماریهای قلبی و سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ و مرگ زودرس همراه است.
غذاهای سرخ شده
محققان همچنین غذاهای سرخ شده را با دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی مرتبط دانسته اند. مطالعات جدید نشان داده است که خوردن روزانه غذاهای سرخ شده میتواند باعث مرگ زودرس شود.
قندهای اضافه شده
یک مطالعه منتشر شده در مجله Mayo Clinic Proceedings نشان داده است که کاهش مصرف قندهای اضافه شده باعث کاهش دیابت و مرگ زودرس میشود. کاهش مصرف مواد غذایی و نوشیدنیهایی که حاوی قندهای اضافی هستند یکی از موثرترین راهکارها برای اطمینان از سلامتی فرد است.
انتهای پیام/ش