در گزارش زیر طرز تهیه ژله خامه‌ای هلویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ژله خامه‌ای هلویی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ژله خامه‌ای هلویی:
ژله هلوی ۲ بسته ۱۷۰ گرمی (۳۴۰ گرم می‌شود)
پودر ژلاتین ۱۴ گرم یا ۱ و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
شیرعسل حدود ۳۹۷ گرم
هلو اسلایس شده حدود ۴۲۵ گرم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر


طرز تهیه ژله خامه‌ای هلویی:

۱ بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، ۱ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

بعد حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از ۴۵ دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ دقیقه اسلایس‌های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی‌آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (۳۰ دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.