به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تاوا کباب آشنا کنیم.
مواد لازم برای تاوا کباب برای ۵ نفر:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی حلقه کرده ۳ عدد
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیهای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر
طرز تهیه تاوا کباب:
ابتدا پیاز را رنده کنید. حالا با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایهی یکدست و چسبندهای بدست آید.
آنگاه هر بار از گوشت به اندازهی یک گردو بردارید و بین دو کیسهی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف کنید.
اینک در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید، اکنون رب گوجه فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، کبابها را در تابه بچینید و روی آن گوجه فرنگیها را قرار دهید.
سپس در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/