به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی آشنا کنیم.
مواد لازم:
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع - یک فنجان
نمک - یک قاشق چایخوری
شکر- یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیهای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر
طرز تهیه:
۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است.
۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.
۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید.
۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.
۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود.
۷- بعد از استراحت، خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر میتوانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.
نکات
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
میتوانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و... استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/