از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۹۲۹ تن قارچ در استان کرمانشاه تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، منصور احمدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : افزایش ۱۰ درصدی تولید قارچ امسال به علت بازگشت واحد‌های راکد و نیمه کاره به چرخه تولید بوده است.

او متوسط عملکرد تولید قارچ در هر متر مربع را ۱۸ کیلوگرم اعلام کرد و گفت : بیش از ۳۰۰‌ نفر در واحد‌های تولید قارچ استان مشغول به کار هستند.

او افزود: در حال حاضر۱۰۰ واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۷۵ واحد فعال است.

احمدی با اشاره به اینکه بیشتر واحد‌های تولید قارچ استان در شهرستان‌های کرمانشاه و صحنه قرار دارد، افزود: راه اندازی واحد‌های راکد از مهمترین برنامه‌های حمایتی برای افزایش تولید و پرورش قارچ در استان کرمانشاه است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.