والیبال به عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های توسعه روابط ایران و صربستان در نشست مجازی توسعه همکاری‌های ورزشی ۲ کشور مطرح شد.

به گزارش  گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، نشست مجازی توسعه همکاری‌های ورزشی ایران و صربستان با حضور مهدی علی‌نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان، محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، محمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو، محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو از طرف ایران و دراگان تودروویچ سفیر جمهوری صربستان در تهران، زوران گاییچ رئیس فدراسیون والیبال صربستان، معاون وزیر آموزش و توسعه فناوری و نیز رئیس شورای آکادمی ورزش صربستان به همراه روسای فدراسیون‌های والیبال، تکواندو و شنای این کشور روز دوشنبه برگزار شد.

زوران گاییچ، رئیس فدراسیون والیبال صربستان و سرمربی اسبق تیم ملی والیبال ایران، در این نشست مجازی با تاکید بر این که همکاری با والیبال ایران در زمره افتخاراتش محسوب می‌شود، افزود: در دوران حضورم در ایران، کار‌های خوبی انجام شدند و امروز نتایج آن ها را در رقم خوردن افتخاراتی می‌بینیم که والیبال ایران آن ها را خلق کرده است. پس از من نیز چند نفر از مربیان برجسته صربستان با تیم ملی والیبال ایران همکاری کردند.

وی با اشاره به تجربه حضورش در ایران گفت: مردم ایران و صربستان از نظر سخت‌کوشی، عواطف و احساسات و نیز احترام گذاشتن به سنت‌ها شباهت‌های زیادی با یکدیگر دارند.

گاییچ با تاکید بر این که مرکز آموزشی فدراسیون والیبال صربستان، آکادمی ورزش بلگراد است، گفت: فدراسیون والیبال صربستان آمادگی دارد تا تمامی منابع و امکانات خود را در اختیار والیبال ایران قرار دهد و در واقع والیبالیست‌های ایرانی در صربستان پایگاه خواهند داشت.

رئیس فدراسیون والیبال صربستان از والیبال بانوان ایران هم غافل نشد و افزود: ۷۵۰ مربی برجسته و صاحب‌نام در والیبال صربستان فعالیت دارند که ۲۰ درصد آن‌ها را زنان صرب تشکیل می‌دهند. با توجه به شناختی که از والیبال زنان ایران دارم، برای اعزام بهترین مربیان خانم برای ارتقای سطح والیبال بانوان ایران، اعلام آمادگی می‌کنم.

رئیس فدراسیون والیبال ایران هم با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مجازی و دیدار دوباره زوران گاییچ، از همکاری‌های خوب فدراسیون والیبال صربستان در سال‌های اخیر تشکر کرد و گفت: استفاده از تجربیات صربستان بعد از قهرمانی در المپیک سیدنی، برای والیبال ایران بسیار حائز اهمیت است و آن را سرمشقی برای آینده والیبال ایران می‌دانیم. خوشبختانه با برنامه‌ریزی، مسیر خوب پیشرفت خود را ادامه دادیم و امروز مفتخریم که والیبال ایران و صربستان با همکاری یکدیگر در زمره بهترین‌های جهان هستند.

محمدرضا داورزنی همچنین از مربیان خوبی، چون ستکوویچ، زوران گاییچ، کواچ و کولاکوویچ که در مسیر توسعه و پیشرفت والیبال ایران تلاش کردند و در موفقیت‌های به دست آمده نقش به‌سزایی داشته‌اند، تشکر و قدردانی کرد.

وی با اشاره به سابقه ۲ دهه همکاری بین فدراسیون والیبال ایران و صربستان و ضمن تشکر از گاییچ برای اعلام همکاری با والیبال ایران، افزود: یکی از برنامه‌های ما، استفاده از تجربه خوب مربیان زن صربستان برای توسعه والیبال بانوان کشورمان در سطح آسیا و جهان است. از این به بعد تعامل و همکاری با والیبال صربستان بیشتر خواهد شد و آمادگی خود را برای توسعه بیشتر این روابط اعلام می‌کنیم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان نیز در این نشست مجازی با اشاره به روابط طولانی و دراز مدت ورزشی ایران و صربستان، گفت: ۲ کشور همواره در زمان‌های مختلف در حال تبادل دانش و اطلاعات بوده‌اند و روابط دوستانه و صمیمانه‌ای در عرصه‌های مختلف داشته اند.

مهدی علی‌نژاد در ادامه به تبادلات ورزشی رشته‌های مختلف و روسای فدراسیون‌های ۲ کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیتی که در حوزه ورزش ۲ کشور وجود دارد، ما توانایی بالقوه‌ای در زیرساخت‌ها و نیروی انسانی متخصص داریم که نیاز است با تعامل بیشتر، این همکاری‌ها دوچندان شوند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گفت: وزارت ورزش و جوانان ایران، فدراسیون‌های ملی و کمیته ملی المپیک این آمادگی را دارند که در بالاترین سطح با طرف مقابل صربستانی همکاری لازم را داشته باشند.

علی‌نژاد خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های تربیت مدیر ورزشی یا تربیت مربیان برای مهارت رشته‌هایی مثل فوتبال، والیبال، شنا، تنیس‌روی‌میز، ژیمناستیک و دو و میدانی می‌تواند یکی دیگر از زمینه‌های متقابل باشد.

وی با تاکید بر این که در حوزه تبادل مربی نیز می‌توانیم همکاری داشته باشیم، تصریح کرد: در این بخش نیز می‌توانیم در یک همکاری مشترک، از مربیان صربستانی در کشورمان استفاده کنیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: همکاری متقابل فدراسیون‌های ورزشی می‌تواند در حوزه بین‌الملل به کسب کرسی‌های مختلف برای ۲ کشور ختم شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.