محمد مظاهری پزشک متخصص طب سنتی در گفتگوی با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، با اشاره به اینکه
زالودرمانی طب مکمل و درمانگر بسیاری از بیماریها است گفت: در طب قدیم ایران طبیبان معروفی مثل ابن سینا، جورجانی و عقیلی از سه روش خون گیری به نامهای فصد، حجامت و زالو انداختن برای درمان بیماریها استفاده میکردند.
او افزود: تاکنون ۶۰۰ نوع زالو شناسایی و کشف شده است که فقط ۱۵ نوع از آنها در پزشکی کاربرد دارند، زالو درمانی اثرات درمانی فوق العادهای دارد و البته سایر زالوهایی که در درمان بکار گرفته نمیشوند بیماری زا و خطرناک هستند.
مظاهری با تاکید بر اینکه انجام انواع زالودرمانی باید حتما تحت نظارت پزشک متخصص انجام شود افزود: زالوها شامل انواع گوناگون سمی و طبی میشوند و چنانچه فرد درمانگر تحصیلات آکادمیک نداشته باشد ممکن است مشکلات زیادی برای بیمار ایجاد شود.
این پزشک متخصص طب سنتی ایران ادامه داد: کشورهای اروپایی مانند آلمان، فرانسه و روسیه نیز به روشهای مختلف طب سنتی روی آورده اند که یکی از این روشها، استفاده از زالو است.
او در پایان اظهار داشت: از زالودرمانی در بیماری احتقان سیاهرگی، پیوند اعضا، دردهای شدید، التهاب، آب سیاه چشمی و آرتروز به عنوان طب مکمل و تحت نظارت متخصص مربوطه میتوان استفاده نمود، نکته قابل توجه این است که در مواردی مانند کم خونی، انسداد سرخرگی، حساسیت به زالو، ضعف قوت و ضعف مزاج بهتر است از زالو و عصارههای آن استفاده نشود.
انتهای پیام/ش