به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب آشپزی یک غذای پر کالری را به شما نشان میدهیم روش تهیه پیتزای ترکی، این پیتزا برای افراد مسن هیچ مشکلی ندارد.
مواد لازم:
آب ۱ لیوان
خمیر مایه ۲ قاشق س
شکر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۳ لیوان
نمک ۱قاشق چ
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج و پباز داغ برای روی پیده
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه و شکر و آب و به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف در بسته میریزیم تا پف کند.
سپس آن را با آرد و نمک و سفیدههای تخم مرع مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا به دست نچسبد.
۲۰ دقیق به خمیر استراحت میدهیم و بعد از آن به اندازه لیمو از خمیر برداشته و به شکل بیضی باز میکنیم و اسفناج سرخ شده و پیاز داغ را روی آن میریزیم و دور خمیر را از زرده تخم مرغهای باقیمانده میمالیم.
کف سینی فر را آرد بپاشید و پیدهها را روی آن بیندازید.
سینی را در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، بگذارید تا پیدهها بین نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بپزند.
سپس از فر درآورید و کره را روی نان بمالید تا نرم شود.
نکات:
بسته به ذائقه خود میتوانید به جای اسفناج از مواد پیتزا یا مایه ماکارونی هم استفاه کنید.
برای تهیه پیده از خمیر نان باگت یا بربری به میزان ۴۵۰ گرم یا یک چانه نیز میتوان استفاده کرد.
روش تهیه پیتزای ترکی: این پیتزا را میتوانید با سس و سالاد فصل کنید.
منبع: ماتیلدا
انتهای پیام/