به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از بانوان با استفاده از نان لواش مواد داخلی سمبوسه را درست میکنند، اما استفاده از خمیر میتواند این غذا را خوش طعمتر کند. در زیر روش تهیه خمیر سمبوسه را آورده ایم.
مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه:
آرد ۳ پیمانه
روغن ذرت ۱/۳ پیمانه
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه خمیر سمبوسه:
ابتدا روغن را با آرد به هم بزنید و مخلوط کنید به طوری که کاملا یک دست شوند. نشاسته را با کمی نمک و ادویه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید و به هم بزنید و به هم بزنید تا خمیر نرمی شود. خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت بلکه باید نرم باشد. روی یک سطح یا سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وسیلهای مثل وردنه آن را صاف کنید و از آن گردیهایی کات کنید. میتوانید هر بار به اندازهی یک پرتقال خمیر بردارید و پهن کنید.
مواد داخلی سمبوسه را در آن بریزید و انتهای آن را بچسبانید و در روغن بگذارید.
توجه کنید که خمیر نباید ضخیم باشد تا محتوای داخلی سمبوسه در روغن و حرارت آن بپزد.
منبع: ماتیلدا
انتهای پیام/
۸
برای ما خانم ها آموزنده است