به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: قبل از سیل ۹۸ با بیمه برکت توافق کردیم و تعداد زیادی خانه روستایی در استان را بیمه کردیم و ۲ ماه بعد سیل در استان جاری شد و در کنار کمک دولت ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل دهیاریها کمک شد و بیمه برکت نیز سه ماه بعد از سیل ۱۶۰ میلیارد ریال برای تعمیر خانهها پرداخت کرد.
او افزود: شرکتهای بزرگ صنعتی استان بیمههای سنگینی پرداخت میکنند از این رو باید سازوکاری در نظر گرفته شود که ارزش افزوده پرداختی بیمههای صنایع به استان برگشت داده شود.
شریعتی بیان داشت: در کنار فرهنگ سازی استفاده از بیمه، نوع برخورد و عمل به تعهدات از سوی بیمهها است، چون در استان و کشور از بستر بیمه استفاده نشده در زمان وقوع حادثه، متحمل خسارتهای زیادی میشویم.
امید بن عباس مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در کنار فرهنگ سازی استفاده از بیمه تجربیاتی را که افراد از نوع برخورد بیمهها دریافت میکنند در استفاده از بیمه موثر است.
او افزود: در چند سال اخیر در برخی شهرهای خوزستان دچار حادثه آبگرفتگی هستیم، اما شرکتهای بیمه هنگام پرداخت خسارت در زمان وقوع این حادثه همکاری ندارند و ضریب نفوذ بیمه در استان ۰.۸ درصد است و استان جایگاه ۲۹ کشور را دارد که نشان میدهد وضعیت پوشش بیمهای و استفاده از مزایای بیمه در استان بسیار کم است.
بن عباس بیان داشت: خوزستان، شرکتها و صنایع بزرگ زیادی دارد که حق بیمه این صنایع در بیمههای مرکزی پرداخت میشود و انتظار میرود ارزش افزوده پرداختیهای بیمه این صنایع به استان برگشت داده شود.
انتهای پیام/م