ما در این مطلب طرز تهیه کتف و بال مراکشی را به همراه طرز تهیه سس ماست برای شما آماده کرده‌ایم .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب کتف و بال و جوجه از آن چیز‌هایی است که خیلی‌ها را شیفته خودش می‌کند و طرفدار‌های زیادی دارد، ولی تصور کنید همین کتف و بال‌ها به عنوان فینگر فود‌های ساده و کم هزینه و سریع در ادویه‌های تا حدی تند غلتانده و بعد سرخ شوند. یک لحظه هم شک نکنید، عاشق این دستور پخت بال و کتف خواهید شد. این غذا در فر و مایکروویو باید پخته شود تا حسابی کریسپی شود و بتوان راحت آن‌ها را به دندان بکشید. ادویه‌های آن هم در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود. این غذا معمولا با سس ماست سرو می‌شود و طعم ملایمی به آن خواهد داد. ما در این مطلب طرز تهیه کتف و بال مراکشی را به همراه طرز تهیه سس ماست برای شما آماده کرده‌ایم .


مواد لازم

بال و کتف مرغ: ۷۰۰ گرم

روغن نباتی: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

زیره آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری

دارچین آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

زنجبیل ساییده شده: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فویل آلومینیومی: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب زردک و چرتمه پلو جذاب سمنانی تا اوریو ترافیل خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه کتف و بال مراکشی

طرز تهیه کتف و بال خوشمزه مراکشی + طرز تهیه سس ماست

برای درست کردن این غذای مراکشی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک فویل نچسب را در سینی فر قرار دهید. بال‌ها و کتف‌های مرغ به خوبی بشویید و بعد از اینکه آب خود را از دست دادند، در یک کاسه بزرگ بریزید کنید. روغن نباتی را اضافه کنید و آن‌ها را کاملا با دست به روغن آغشته کنید.

در یک کاسه کوچک، فلفل قرمز، زیره، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بال‌ها را در ظرف بریزید و در مخلوط ادویه بغلتانید تا روی کاملا به مواد آغشته شوند.

بال‌ها را در سینی قرار دهید. آن‌ها را طوری بچینید که از هم فاصله داشته باشند و با یکدیگر تماس نداشته باشند. کتف و بال‌ها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند، سپس آن‌ها را به یک ظرف سرو منتقل کنید.

می‌توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم در کنار بال و کتف مراکشی استفاده کنید.

طرز تهیه کتف و بال مرغ به سبک مراکشی در مایکروویو

بال‌ها و کتف‌ها مانند دستور پخت بالا مزه‌دار کنید. آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید سپس در ظرف مخصوص مایکروویو با فاصله قرار دهید. مایکروویو را روی قدرت ۶۵۰ وات تنظیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید حرارت ببینند.


مواد لازم برای طرز تهیه سس ماست

ماست یونانی ساده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری

نعناع تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

عسل: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

فلفل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس ماست

در یک کاسه کوچک، ماست، آب لیمو، نعناع، گشنیز، عسل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید. آن را بچشید و بنا به طبع و سلیقه خود، نمک و فلفل اضافه کنید. بال‌ها را با سس ماست سرو کنید.


فوت و فن‌های طرز تهیه کتف و بال مراکشی

*می‌توانید به ادویه‌های مرغ، روغن زیتون، سس مایونز و سس گوجه فرنگی هم اضافه کنید. از هر کدام یک قاشق غذاخوری را با هم مخلوط کنید. در این صورت رنگ بال و کتف قرمز و خوشرنگ‌تر خواهد شد.

*می‌توانید از کمی سس سویا هم استفاده کنید. در این صورت میزان نمکی به مرغ اضافه می‌کنید را کمتر کنید، چون سس سویا شوری زیادی دارد.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۱ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
دلم کشیده اما
وسایلش رو ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
به یه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
خدایا کمکم کن چقددلم خواست توخوابم نمی‌بینم بتونم بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
سیاوش
۱۶:۰۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
جناب ناشناس . در دستور تهیه فرمودند هفتصد گرم ، نه هفت هزار گرم.میتونست به راحتی بگه هفت کیلو.ولی هفتصد گرم بال و کتف لازم بود.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
سوزونده.
اصلا به حرارت توجه نداشته.
چقدر زشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
۷۰۰۰گرم یعنی ۷ کیلو کتف وبال بعد ۴۵۰ الی ۴۵ دقیقه و....این برای پولدارها خوبه یعنی ۱۰ درصد جامعه امروز
Iran (Islamic Republic of)
لیان
۱۸:۲۱ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
نمره چشمت پایینه جیگر
Iran (Islamic Republic of)
Abolfazl
۱۲:۵۶ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
سس ماست دل من غش کرد اصلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
خوشمزه اس
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۱:۱۰ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
خوبه