به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی رستمی فرماندار تربت حیدریه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: امسال با توجه به شرایط خاص کرونا و رعایت دستورالعملهای بهداشتی افتتاح پروژه ها، عمومی نخواهد بود و سعی میشود از طریق ویدیو کنفرانس و یا بصورت محدود نیز پروژهها افتتاح و کلنگ زنی شود.
او با بیان اینکه امسال ۱۱۷ پروژه با هزینه بری ۱۰۹ میلیارد تومان در تربت حیدریه افتتاح و کلنگ زنی میشود، افزود: از مجموع این پروژهها ۱۰۳ طرح با هزینه بری ۶۵ میلیارد تومان افتتاح و همچنین ۱۴ پروژه با اعتبار پیش بینی شده ۴۴ میلیارد تومان کلنگ زنی خواهد شد.
فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: بیشترین میزان پروژهها به لحاظ تعداد شامل، دهیاریها با ۱۸، جهاد کشاورزی ۱۴، مخابرات ۱۲، شهرداری ۷، شرکت برق ۶،
صنعت و معدن ۵ و میراث فرهنگی و کمیته امداد هر کدام با ۴ طرح است.
رستمی بیان کرد: بیشترین میزان هزینه بری پروژهها در دستگاههای اجرایی را شامل صنعت و معدن با ۱۷.۵ میلیارد تومان، شهرداری ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، مخابرات ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، اوقاف ۵ میلیارد تومان، راهداری ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و جها کشاورزی ۳ میلیارد تومان هستند.
او تصریح کرد: امسال هم کلنگ زنی دولتی بدون تامین اعتبار نداریم و بیشترین میزان طرحها در این حوزه مربوط به شهرداری با ۵ پروژه و میزان سرمایه گذاری ۱۹ میلیارد تومان و آغاز به کار زیر ساختهای مسکن مهر با ۱۲ میلیارد تومان خواهد بود.
فرماندار تربت حیدریه تاکید کرد: در همین روزهای اخیر ۵۰ تن روغن سهمیهای وارد بازار کردیم تا جلوی ازدحام مردم گرفته شود و امروز نیز ۲۰ هزار قطعه مرغ وارد بازار شد تا کمبودهای احتمالی رفع و فضای ناامیدی و گرانی در اینجا شکل نگیرد.
رستمی اظهار کرد: متاسفانه وضعیت بازار زعفران در این شهرستان به یک پدیده انتخاباتی و سیاسی تبدیل شده و بعد هر انتخاباتی فردی میآید و تلاشهای مدیران قبلی را کم میشمارد که البته این در ذات هر انتخاباتی است، اما بعد پایان آن قربانی میگیرد و نخستین قربانی انتخابات مجلس در منطقه تربتحیدریه، شهردار این شهر بود که استیضاح و برکنار شد.
او افزود: سعی شده است پروژههای بزرگ
سرمایهگذاری این خطه مثل فولاد دچار معطلی یا تعطیلی نشود و تکلیف سه کارخانه فولاد را مشخص یا آنها را دارای شناسنامه کردیم، زیرا به جز کارخانه فولاد رُخ، وضعیت ۲ کارخانه دیگر مشخص نبود.
فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: در نهایت کارخانه فولاد بانک ملی (شرکت توسعه صنعتی معدنی ایران) و کارخانه فولاد بنیاد مستضعفان یکی به بخش خصوصی و دیگری به موسسه فولاد سناباد که از مجموعه هلدینگ فولاد خوزستان است، واگذار شدند.
انتهای پیام//ا. غ