محسن ضیائی گفت:ظرفیت ذخیره سازی گندم در سیلو‌های بخش خصوصی و دولتی استان اصفهان، ۶۰۰ هزار تن در سال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ظرفیت ذخیره سازی گندم در سیلو‌های بخش خصوصی ودولتی استان اصفهان، مطلوب و ۶۰۰ هزار تن در سال است.

محسن ضیائی مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: ۳۵۰ هزار تن از ۶۰۰ هزار تن در سه سیلوی بخش دولتی و ۲۵۰ هزار تن هم در ۲۰ سیلو و انبارکارخانه‌های آردسازی بخش خصوصی استان ذخیره سازی می‌شود.

محسن ضیائی، میزان ذخیره سازی گندم این استان را مطلوب ارزیابی و اضافه کرد: تأمین گندم مورد نیاز کارخانه‌های آرد سازی در این استان هم فراهم است.

او سیلوی شهید موسوی شهر جدید بهارستان اصفهان را بزرگترین سیلوی بتنی و روباز فلات مرکزی ایران معرفی کرد و گفت: این سیلو در مجموع از ظرفیت ۳۰۰ هزار تن ذخیره سازی گندم برخوردار است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار