به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ظرفیت ذخیره سازی گندم در سیلوهای بخش خصوصی ودولتی استان اصفهان، مطلوب و ۶۰۰ هزار تن در سال است.
محسن ضیائی مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: ۳۵۰ هزار تن از ۶۰۰ هزار تن در سه سیلوی بخش دولتی و ۲۵۰ هزار تن هم در ۲۰ سیلو و انبارکارخانههای آردسازی بخش خصوصی استان ذخیره سازی میشود.
محسن ضیائی، میزان ذخیره سازی گندم این استان را مطلوب ارزیابی و اضافه کرد: تأمین گندم مورد نیاز کارخانههای آرد سازی در این استان هم فراهم است.
او سیلوی شهید موسوی شهر جدید بهارستان اصفهان را بزرگترین سیلوی بتنی و روباز فلات مرکزی ایران معرفی کرد و گفت: این سیلو در مجموع از ظرفیت ۳۰۰ هزار تن ذخیره سازی گندم برخوردار است.
انتهای پیام/م