به تازگی در جدیدترین پرونده دادگاه مفاسد اقتصادی سناریوی سوء استفاده از کارتن خواب‌ها به چشم می‌خورد.

به گزارش  خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چند سالی است که بر اساس استجازه مقام معظم رهبری دادگاه متهمان مفاسد اقتصادی به صورت علنی و رسانه‌ای برگزار می‌شود و متهمان متعدد به پای میز محاکمه می‌روند، متهمان و مجرمانی که هر کدام از آن‌ها دست به انواع جرائم زده‌اند و پول‌های نامشروع زیادی را کسب کرده‌اند.

عده‌ای از این مفسدان با سوء استفاده از مقام و موقعیت خود، رانت و قاچاق حرفه‌ای واحد‌های دیگر با سوء استفاده از نام دیگران جیب خود را پر از پول کرده‌اند.

پوشاندن کت‌وشلوار و دادن وعده غذایی گرم به کارتن خواب‌ها برای سوء استفاده از امضای آن‌ها

داستان سوء استفاده از کارت‌های بانکی دیگران و تأسیس شرکت به نام کارتن خواب‌ها و امضاء آن‌ها تکراری شده است و در هر پرونده فساد اقتصادی که به دادگاه می‌رود، این موضوع به صورت کامل مشاهده می‌شود.

استفاده از بی بضاعت‌ها و کارتن خواب‌ها برای بار اول در پرونده بانک سرمایه نمایان شد، جایی که نخستین بار اعلام شد سوء استفاده گران و مفسدان مالی برای به دست آوردن پول بیشتر و دریافت ضمانت نامه، به تأسیس شرکت‌های صوری به نام افرادی که چیزی از اقتصاد و ضمانت نامه نمی‌دانستند زدند.

تأسیس شرکت به نام هر شخصی که باشد برای او مسئولیت ایجاد می‌کند و مجرمان برای آن که نشان دهند مرتکب هیچ جرمی نشده‌اند و پایشان گیر نیفتد، شرکت‌ها را به نام اشخاصی گمنام که دانش چندانی نداشتند تأسیس می‌کردند و با پوشاندن یک کت و شلوار بر تن این کارتن خواب‌ها و دادن وعده غذایی گرم به آن‌ها از امضای شان سوء استفاده می‌کردند تا پول‌های هنگفت به دست آورند و این به اصطلاح مدیرعاملان تنها ماهی یک تا ۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کردند.

سناریویی نخ نما که در هر پرونده‌ای به چشم می‌خورد

این سناریو‌های نخ‌نما در تعداد زیادی از پرونده‌ها وجود دارد و تبدیل به یک عادت برای متهمان مالی شده است و در هر پرونده‌ای که در دادگاه‌های ویژه تشکیل می‌شود، ردپایی از کارتن خواب‌ها به چشم می‌خورد.

اما به تازگی و در جدیدترین پرونده‌ای که وارد دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی شده و موسوم به پرونده فساد یاوری و مرتبطان به وی است، باز هم موضوع سوء استفاده از کارتن خواب‌ها و به کارگیری آن‌ها برای رسیدن به مقاصد اخلالگران در نظام اقتصادی دیده می‌شود.

در جلسه دوم رسیدگی به پرونده متهم یاوری، قاضی مسعودی مقام رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی اعلام کرد که متهم یاوری برای فرار مالیاتی و انجام تخلفات مختلف اقدام به تأسیس شرکت‌های موهوم و به کارگیری عده‌ای کارتن‌ خواب کرده است.

سوء استفاده از کارتن خواب‌ها و پر کردن جیب مفسدان گویی تمامی ندارد و مقرر شده در پرونده‌های مفاسد اقتصادی که قرار است در آینده رسیدگی شوند، بار دیگر این اقدام شبکه به هم پیوسته مجرمانه را مشاهده کنیم.

این موضوع آنقدر اهمیت دارد که رئیس دستگاه قضا هم درباره آن بار‌ها صحبت کرده است؛ به دستور حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، دادستان تهران موظف شده تا به تخلفات مربوط به حوزه کارتن خواب‌ها ورود کند و این موضوع را مورد بررسی قرار دهد، حالا باید منتظر ماند و دید تا در چه پرونده‌های دیگری این اتفاق دیده می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عطا
۱۲:۲۷ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
متاسفانه این موضوع شامل شرکتهای صوری وابسته به شهرداری و نظام مهندسی هم می شود و اشخاص صاحب منصب و نفوذ ، شرکتهایی صوری بعضا چندین شرکت و در صلاحیتهای مختلف به نام مهندسین بی نام و نشان ثبت کرده و اسمی و ردپایی از خودشان وجود ندارد و ...
در تمام ارگانها و ادارات و شرکتهای وابسته به آنها ... این اقلیت لایه های پنهان ، اکثریت رو بدبخت کرده اند. الان به تحصیل کرده و مهندس و ... هم دارند همین ۱ تا ۲ میلیون رو میدهند . وضع کارتن خوابها باز بهتره چون ازشون کمتر توقع دارند تا یک مهندس و ...
Iran (Islamic Republic of)
فاطمی کیا
۱۱:۲۴ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
قوه قضائیه هم به اصل موضوع واقف است هم به موضوعات فرعی پس چرا اینهمه اهمال در برابر گردن کلفت ها
خداوکیلی شهروندان عادی با 1% جرم با شدت عملی100 برابر در مقابل قوه قضائیه مواجه مشوند
این دوگانگی با کجای عدالت علوی تناسب دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
چرا در کشور جمهوری اسلامی باید کارتن خواب و بی بضاعت باشد که حاضر باشند بخاطر یک وعده غذای گرم تن به این کار دهند ؟
آخرین اخبار