به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت فلفل و بادمجان کبابی را میتوان بعد از پخت، هم به صورت سرد و هم گرم سرو نمایید.
مواد اولیه:
آرد معمولی ۱۷۵ گرم
نمک به میزان لازم
کره ۷۵ گرم
زیتون سبز ریز شده دو قاشق غذاخوری
آب سرد سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مایه میانی:
فلفل دلمهای دو عدد
بادمجان دو عدد
سیر له شده دو حبه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
تخممرغ دو عدد
شیر ۱۵۰ میلیلیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
* آرد و نمک را در یک کاسه الک کرده، سپس کره یا مارگارین را با آن ورز میدهیم تا به شکل خردههای نان در بیاید.
* زیتون و آب سرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
* خمیر حاصل را بر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کرده و آن را در قالب تارت به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار میدهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد میکنیم و میگذاریم در یخچال سرد شود.
* در همین فاصله تمام فلفل دلمه ایها و بادمجان را از طول نصف کرده، دانه آنها را گرفته و روی سینی فر قرار میدهیم، طوری که پوستشان رو به بالا باشد.
* سیر و روغن را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی بادمجان و فلفلها میمالیم و آنها را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا پوست آنها بسوزد و سیاه شود.
* پس از خنک شدن پوست آنها را کنده و باریک خلال میکنیم آنها را روی خمیر قرار داده و یک لایه پنیر روی آنها میریزیم.
* تخممرغها و شیر را با هم زده، نمک و فلفل را به آنها افزوده و روی مواد داخل تارت میریزیم و آن را در فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. میتوانید بعد از پخت هم به صورت سرد و هم گرم سرو نمایید.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز
انتهای پیام/