در گزارش زیر طرز تهیه سیب زمینی پفکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال یک فینگرفود خوشمزه برای سرو در مهمانی‌های خود هستید یا دوست دارید یک میان وعده جالب و هیجان‌انگیز برای عصرانه کودکتان یاد بگیرید این دستورالعمل مناسب شما است. سیب زمینی پفکی با طعم ترد و خوشمزه و ظاهری جذاب تمام آن چیزی است که شما از یک میان وعده می‌خواهید. شما می‌توانید این فینگرفود خوشمزه را در کنار سس تارتار یا سس چیلی تای سرو کنید و از ترکیب این طعم‌های جذاب با سیب‌زمینی پفکی لذت ببرید. تنها در چند مرحله ساده این پیش‌غذای جذاب را برای خود و خانواده‌تان در خانه آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پفکی خانگی

سیب زمینی بزرگ سه عدد
تخم مرغ دو عدد
نمک نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
پودر پنیر پارمسان  یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
اورگانو یک قاشق چای‌خوری
شیر کم‌چرب  یک‌دوم پیمانه یا چهار قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ‌کردنی به مقدار لازم
سس تارتار  به مقدار لازم
سس چیلی تای  به مقدار لازم
قیف شیرینی‌پزی یک عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه سیب زمینی پفکی خانگی

پیش از این فینگرفود‌های خوشمزه زیادی مثل سیب زمینی نقلی، بمب سیب زمینی و توپک پنیری به شما آموزش داده‌ایم که سیب زمینی از مواد اولیه اساسی و اصلی آن‌ها بوده است. امروز هم قصد داریم تا یک پیش‌غذای خوش طعم و ترد و پفکی با سیب زمینی به شما اموزش دهیم که محبوب دل کودکان است. برای تهیه سیب زمینی پفکی ابتدا باید سه عدد سیب زمینی خام را در قابلمه پر از آب قرار داده و روی حرارت بگذارید تا برای بیست تا بیست و پنج دقیقه پخته و نرم شوند.

سپس سیب‌زمینی‌های پخته شده را پوست کنده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. حالا سیب زمینی‌های را با گوشت کوب له کنید و دو عدد تخم مرغ هم زده شده، نمک، یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری پودر پنیر پارمسان و فلفل سیاه و اورگانو به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

نصف پیمانه شیر کم چرب به مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی نیمه شل و یکدست به دست بیاورید. سپس مایه آماده شده سیب زمینی پفکی را داخل یک قیف شیرینی پزی بریزید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن بریزید و منتظر شوید تا روغن آن خوب داغ شود.

قیف حاوی مایه سیب زمینی را روی تابه پر از روغن بگیرید و به صورت دایره‌ای محتویات قیف را داخل روغن بریزید تا شکل زولبیا به خود بگیرد. اجازه دهید سیب زمینی پفکی در روغن غوطه ور شده و هر دو طرف آن سرخ و طلایی شود. این مراحل را تا جایی انجام دهید تا مایه سیب زمینی شما تمام شود. سیب زمینی پفکی را ابتدا روی یک دستمال کاغذی تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود، سپس می‌توانید آن‌ها را در یک بشقاب تمیز در کنار سس تارتار یا سس چیلی تای کاله سرو و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
الکس
۲۳:۳۳ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
عاااااالی شده بود برای من