مجتبی برزگرگفت: مخالف افزایش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در اصفهان هستیم زیرا مستنداتی در خصوص خرید نهاده‌ها از بازار آزاد ارائه نشده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مجتبی برزگر رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار کشور اجازه افزایش یا کاهش ۱۰ درصدی قیمت‌ها را به ستاد‌های استانی داده است، اظهار داشت: در این زمینه ستاد‌های استانی با دریافت مستندات لازم تصمیم‌گیری خواهند داشت.

او با بیان اینکه پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در سه روز گذشته اعلام شده است، ابراز داشت: دلیل این درخواست نیاز به نهاده بیشتر برای تولید مرغ دو کیلو و ۲۰۰ گرمی توسط مرغداران بود که نهاده مازاد را از بازار آزاد می‌خرند.

مستنداتی در خصوص خرید نهاده از بازار آزاد ارائه نشده است

عضو ستاد تنظیم بازار استان اصفهان با بیان اینکه هنوز هیچ مستنداتی در خصوص این ادعا ارائه نشده است، افزود: ما بر این باوریم که عرضه مرغ می‌تواند تعیین کننده سلیقه مردم باشد و اینکه مرغداران ادعای لزوم تولید مرغ سنگین به دلیل سلیقه شهروندان دارند را نمی‌پذیریم.

او با بیان اینکه انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان مخالف افزایش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در این استان است، ابراز داشت: نباید هر گونه کمبودی را از مصرف کنندگان جبران کرد بلکه می‌توان با برنامه‌ریزی درست در این زمینه ورود خوبی داشت.

بزرگر با بیان اینکه نهاده مورد نیاز مرغداری‌ها در استان اصفهان به صوت کامل تأمین شده است، اضافه کرد: باید توجه داشت که مرغداران هنوز چرایی افزایش قیمت مرغ تا ۳۶ هزار تومان طی چند ماه اخیر را توضیح نداده‌اند و برای آن دلیل منطقی نداشته‌اند.

افزایش ۱۶ هزار تومانی قیمت گوشت قرمز در اصفهان

او با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اصفهان نیز رو به رو هستیم، اضافه کرد: قیمت مصوب گوشت قرمز در بازار ۱۲۰ هزار تومان است و این در حالی است که در رصدی که دو روز گذشته در بازار انجام دادیم هر کیلوگرم گوشت ۱۳۶ هزار تومان به فروش می‌رسد.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان با بیان اینکه تغذیه دام ساعت دو تا سه بامداد با علوفه حاوی نمک در دامداری‌ها برای افزایش وزن دام هنگام فروش افزایش یافته است، ادامه داد: در این وضعیت پس از ذبح دام وزن لاشه دام با وزن زنده آن‌ها تفاوت فاحشی دارد و از این رو فروشندگان این اختلاف قیمت را با افزایش خودسرانه قیمت و فروش به مصرف کننده جبران می‌کنند.

او اضافه کرد: در این زمینه باید توجه داشت که این رفتار دامداران نه تنها به وزن لاشه آسیب می‌زند و کم فروشی می‌شود، بلکه آسیب‌های بهداشتی و زیست محیطی را نیز به همراه دارد.

منبع:مهر

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.