به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سلطانی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی در جلسه بررسی مشکلات مربوط به حوزه مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تبریز برگزار شد،گفت: در سالهای اخیر طبق تکلیف قانونی، موضوع گسلها در نقشههای ریز مقیاس بهصورت رقومی و براساس نقشههای پایهای با دقت بسیار بالا در پایههای جیآیاس، ابلاغ شد.
او با بیان اینکه مقرر بود دستورالعمل ساختوساز در این مناطق نیز تا پایان سال اعلام شود که خوشبختانه در آذر ماه ابلاغ شد، افزود: قرارداد طرح تفصیلی تبریز نیز با هدف مدیریت بحران و تاب آوری شهری از محل اعتبارات بازآفرینی بسته شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی گفت: بهطورکلی ۱۹۹۰۷ سازه در شش گسل تبریز وجود دارد که ۱۵۵۳۲ سازه در گسل پنج، ۳۳۷۳ ساز در گسل شماره سه، ۱۱۱۸ سازه در گسل شماره دو، ۵۴۵ سازه در گسل شماره یک و ۵۱۲ سازه در گسل شماره چهار وجود دارد.
او گفت: ۱۴ اداره کل، دو مجموعه ارتباطات و مخابرات، ۲۸ انبار، یک ایستگاه آتشنشانی، ۴۳ بازار سنتی، ۲۹۰۷ مجموعه تجاری و خدماتی، یک مجموعه بهداشتی، دو مجموعه بیمارستانی، ۲۱ مجموعه سایر مراکز درمانی، سه پادگان، ۲۳ پمپ بنزین، ۲۶ باب مدرسه، دو دانشگاه، پنج باب از سایر مراکز آموزشی، چهار مجموعه فرهنگی هنری و ۴۴ مجموعه تاریخی یا مذهبی که در مجموع مساحت کلی این کاربریها حدود ۲۰ میلیون متر مکعب بوده که در محدوده گسلهای حریم اصلی واقع شده است.
سلطانی با اشاره به اینکه ۱۲۶۵۹ سازه نیز در گسلهای حریم فرعی وجود دارد که شامل ۱۰۱ ساختمان بااهمیت است گفت: در این میان، ۸۶ درصد سازهها خشتی و گلی و ۱۴ درصد نیز بتنی و فلزی است.
انتهای پیام/ک