گروهی از مقامات سابق آمریکا از جو بایدن خواسته‌اند هرچه سریعتر به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزای اسپوتنیک، گروهی از مقامات سابق ارتش، امنیت ملی و دیپلماسی آمریکا نامه‌ای سرگشاده به دولت بایدن تهیه کرده و از او خواسته اند تا تمام تلاش خود را برای پیوستن سریع به توافق هسته‌ای با ایران به کار گیرد.

این گروه ۴۱ نفره از مقامات سابق آمریکا مدعی هستند عدم انجام این کار منجر به دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای خواهد شد.

آن‌ها همچنین در این نامه سرگشاده ضمن اشاره به نگرانی متحدان واشنگتن در خصوص برنامه‌های موشکی و ادعای ارتباط تهران با گروه‌های مختلف نیابتی در خاورمیانه خواستار افزودن این موارد به توافق هسته‌ای جدید با ایران شده اند. با آنکه کشورمان احتمال حضور برنامه موشکی خود در میز مذاکره را بارها قاطعانه رد کرده، امضا کنندگان این نامه سرگشاده معتقدند که موضوع هنوز قابل مذاکره است.

در بخشی از این نامه آمده است: ما با بازگشت سریع ایران و آمریکا به توافق هسته‌ای به عنوان نقطه آغاز مذاکرات بیشتر حمایت می‌کنیم.

در این نامه سرگشاده ادعا شده است که تهران تهدیدی برای امنیت ملی آمریکاست به همین دلیل است که احیای توافق هسته‌ای باید هدف اصلی سیاست آمریکا در خصوص ایران باشد.

نویسندگان این نامه رویکرد «فشار حداکثر» دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، نسبت به تهران را «فاجعه بار» خواندند و ادعا کردند که این منجر به افزایش حملات علیه نیرو‌های آمریکایی و متحدانش در خاورمیانه شده است.

مقامات سابق آمریکا در این نامه همچنین ادعا کردند که تولید سلاح هسته‌ای توسط ایران به دلیل خروج آمریکا از برجام، سرانجام به جنگ با تهران منجر خواهد شد که پیامد‌های سنگینی به دنبال دارد.

پیش از این، گروهی از نمایندگان جمهوریخواه آمریکا با طرح ادعا‌های بی پایه و اساس درباره توافق هسته‌ای ایران، خواستار عدم پیوستن دوباره کشورشان به برجام شدند.

دولت بایدن ابراز علاقه کرده است تا برجام را احیا کند. این نه تنها به دنبال گنجاندن مفاد اضافی در این توافق به ویژه در مورد برنامه موشک‌های بالستیک ایران است بلکه همچنین می‌خواهد تهران با بازگشت به توافق هسته‌ای، گام اول را بردارد. ایران نیز اصرار دارد آمریکا که خود به طور یکجانبه از این توافق خارج شده است ابتدا باید تحریم‌ها را کاهش دهد و سپس به این توافق بازگردد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
کی گفنه کاهش ؟ کلا باید بردارن .
آخرین اخبار