لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت:گروه میوهها، شامل انواع میوهها و آب میوه طبیعی است، میوه نیز مانند سبزیها در مقایسه با گروههای دیگر انرژی و پروتئین کمتری دارند.
او ادامه داد: این گروه شامل انواع میوه آب میوه طبیعی کمپوتها و میوههای خشک است میوهها منابع غنی از انواع ویتامینها آنتی اکسیدانها انواع املاح و فیبر هستند.
لشکر بلوکی افزود: میزان نیاز میوه به صورت مصرف روزانه ۲ تا ۴ واحد است.
او افزود: میوههای تازه یا آب میوه تازه و طبیعی را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف و بیشتر سعی کنید میوه تازه به جای آبمیوه استفاده شود تا بتوانید از فیبر آنها بیشتر بهره ببرید.
او گفت: همواره یک ظرف بزرگ میوه در دسترس افراد خانواده بگذارید تا با دیدن آن اعضای خانواده تشویق به مصرف میوه شوند.
لشکر بلوکی گفت: صبحها میوه تازه یا آبمیوه تازه و طبیعی میل کنید.
او گفت:میوههای خرد شده و قطعه قطعه شده را سریع مصرف کنید و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید، زیرا با پوست کندن و قطعه قطعه کردن و با آسیب به بافت میوه به مرور محتوای میوهها در آن کم خواهد شد.
او گفت: در هنگام خرید میوههایی را بخرید که بافت و پوست سالمی دارند و بیش از حد نرم نشده اند.
لشکر بلوکی گفت: برای تشویق کودکان به مصرف میوه همواره به عنوان میان وعده مدرسه میوه را در نظر بگیرید و فراموش نکنید که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل میگیرد.
او ادامه داد: تنوع را در مصرف میوهها رعایت کنید، زیرا ترکیب میوهها نیز با هم متفاوت است بدین ترتیب ویتامینها و ترکیبات مختلف را دریافت میکنید.
او گفت:در میان وعده میتوانید از میوههای خشک استفاده کنید، ولی توجه داشته باشید که این میوهها قند زیادی دارند ودر مصرف آنها باید اعتدال رعایت شود.
انتهای پیام/م