به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسنک قارچ معطر را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای ۴ نفر:
قارچ ۲۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۲ قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نان تست ۱۰ عدد
جعفری ۵ قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گلپر ۱ قاشق مرباخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
جهت تهیه این اسنک قارچ ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.
داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقههای نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد (در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر، پودر موسیر، گلپر، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نانهای تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.
حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نانها طلایی شوند، سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود.
پس از اینکه نانهای تست آماده شدند در ظرف بگذارید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/