به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه آش کرفس و گردو را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ساقهی کرفس جوان با برگ: ۴ ساقه
برگ چغندر: ۲۵۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
مغز گردوی نگینی شده: نصف پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
ماست ترش: نصف پیمانه
نعنا داغ: ۳ قاشق سرخالی
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل، زردچوبه و گلپر: به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا ساقههای کرفس خرد شده را کمی تفت داده و به برگ چغندر و برگ کرفس خرد شده اضافه کنید، برنج را هم به سبزیجات اضافه کرده و اجازه دهید تا همهی مواد با هم به طور کامل بپزند. در این مرحله پیاز داغ و زرشک را به همراه گردوی تفت داده شده به آش اضافه کرده و ادویههای آش را بچشید. اجازه دهید تا آش جا بیافتد و در آخر ماست را اضافه کرده و پس از خوردن چند جوش، با نعنا داغ، پیاز داغ و کمی زرشک آن را تزیین کنید. از این آش میتوانید در میهمانیها به عنوان افطار و یا برای نذری استفاده کنید.
نکته: برای اضافه کردن ماست به آش، ابتدا کمی از آش را به ماست زده شده اضافه کنید، وقتی هم دما شدند بتدریج به آش اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش صاف و یکدست شود.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/