حجت الله عبدلملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برای ایجاد یک شغل برای نیازمندان و مددجویان تحت پوشش ۷ یا ۸ مرحله باید طی شود.
او با بیان اینکه مرحله اول مزیت سنجی و شناسایی ظرفیتهای مکانی است، گفت: ظرفیت اجتماعی و اقتصادی نیز باید شناسایی شود و در مرحله بعدی شناسایی مستعدین یک شغل از دل خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد در دستور کار قرار میگیرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: برای به نتیجه رسیدن یک شغل باید مشاوره شغلی انجام شود و آموزشها و امکاناتی را به مددجو ارائه دهیم، همچنین در این راستا در صورت نیاز تسهیلات نیز پرداخت میشود و در مقابل از جانب ما نظارت و ارزیابی کسب و کار مددجویان در دستور کار قرار میگیرد.
عبدالملکی با بیان اینکه جعرافیای فقر نسبت به اول انقلاب متفاوت است، گفت: بعد از انقلاب کمیته امداد جزء اولین نهادهایی بود که شکل گرفت و فعالیت کمیته امداد به پرداخت جیره خشک، غذایی، پوشاک و... منتهی میشد، اما در حال حاضر این چنین نیست و ما در حال حاضر فقر مطلق نداریم، زیرا مستمری ماهانهای از طرف کمیته امداد و دیگر نهادهای حمایتی به نیازمندان پرداخت میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: بر اساس اعلام بانک جهانی سال ۵۶، ۴۹ درصد از مردم در فقر مطلق بودند.
او با بیان اینکه در سال ۹۹، میزان مهاجرت مردم از روستا به شهر صفر درصد بوده است، گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۰ هم این مهاجرت صفر باشد و ما همچنان شاهد مهاجرت معکوس (مهاجرت شهر به روستا) باشیم چرا که بسیاری از مردم به ظرفیتها و داراییهای خود در روستاها پی برده اند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
مردم قدرت خرید شان پایین آمده و به شهر مهاجرت نمی کنند نه مدیریت شما ها