ویدا موسوی، بازیگر و کارگردان نمایش «بهشت حکیم الله» یکی از رسالت های هنر را نوآوری دانست.

ویدا موسوی بازیگر و کارگردان نمایش «بهشت حکیم الله»، در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع این نمایش گفت: این نمایش نوشته خسرو امیری است و قصه‌ای کاملاً عاشقانه دارد. یک دختر افغانستانی طی یک فرآیند عاشقانه با مسافرتی مواجه می‌شود که در آن مسافرت گیر نیرو‌های داعش می‌افتد و بعد نیرو‌های ایرانی او را نجات می‌دهند و به سرزمین خودش برگردانده می‌شود.

وی درباره متن این نمایش بیان کرد: متن این نمایش، تلفیقی از زبان فارسی دری و زبان فارسی تهران است و قابل فهم برای تماشاگر نبود. پس مجبور شدیم استاد فارسی زبان دری که خودشان افغانستانی و زاده کابل هستند را پیدا کنیم و از وی برای روان تر کردن جملات، آوا و گویش کمک بگیریم.

مجازی شدن پخش آثار جشنواره دوره سی و نهم یک نوآوری است

موسوی درباره شخصیت‌های نمایش توضیح داد: این متن تک شخصیتی است؛ اما ده شخصیت دارد که صداهایشان در نمایش شنیده می‌شود. تهیه‌کننده اثر (سعید موذنی) تصمیم گرفت با نیرو‌های خودش تک تک عروسک‌ها را بسازد. در دکور گردان این عروسک‌ها را قرار دهد و یک شکل و شمایل خاصی را به اجرا درآورد. در نهایت اجرای این ایده نو مورد استقبال قرار گرفت.

این هنرمند ادامه داد: نمایش «بهشت حکیم الله» در جشنواره تئاتر مقاومت ستاره جشنواره و در 9 بخش نامزد دریافت جایزه شد و هفت تندیس گرفت.

مجازی شدن پخش آثار جشنواره دوره سی و نهم یک نوآوری است

وی درباره سخت بودن تمرینات گروهش در دوران کرونا اظهار کرد: تمرین ها از این جهت سخت شده بود که من و همه عوامل ماسک داشتیم و زمان آن بالا بود و همین دلیل اذیت شدن ما بود؛ اما سعی می کردیم تا جای امکان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم. هر لحظه نگران این بودیم که کسی درگیر بیماری کرونا شود؛ هر چند که به محیط تمرین خود اطمینان داشتیم، اما امکان داشت در تردد‌ها اتفاقی بیفتد. با این حال این نوع کار شیرینی‌های خاص خود را داشت و با عشق کار خود را پیش بردیم.

مجازی شدن پخش آثار جشنواره دوره سی و نهم یک نوآوری است
کارگردان نمایش «بهشت حکیم الله» درباره جشنواره تئاتر فجر امسال هم گفت: جشنواره تئاتر فجر رویداد درجه یکی است و یکی از اتفاقات مهم تئاتر کشور است. همین که با دیدگاه‌ها و نگاه‌های اساتید بزرگ کشوری در این زمینه در بخش رقابتی به اثرمان مواجه شدیم و کار‌های مختلف را دیدیم، می‌تواند یک کارگاه آموزشی خوب برای دوستداران تئاتر و هنر در کشور باشد.

وی درباره مجازی شدن پخش آثار جشنواره دوره سی و نهم بیان کرد: مجازی شدن پخش آثار جشنواره یک نوآوری است؛ اساساً یکی از رسالت‌های هنر نوآوری است. این هم می‌تواند اتفاق جالب و جذابی باشد؛ برای اینکه تئاتر رکود پیدا نکند و تا زمان ثبات کرونا و دوباره همه چیز به حالت عادی خود برگردد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار