مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: افزایش تعداد دانشگاه‌ها باعث ادامه تحصیل دانشجویان مناطق محروم شده که این موضوع بسیار قابل ستایش است.

مهدی دستگردی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: رشد علمی ما در ایران و افزایش سطح رتبه علمی کشور در جهان باعث می‌شود تا کشور‌های دیگر نسبت به این موضوع واکنش شدیدی نشان دهند.

او افزود: کشور ما در منطقه خاورمیانه رتبه یک تولید علم را کسب کرده‌ایم و در سطح جهان در رشته‌های مختلف نانوتکنولوژی رشد بسیار چشمگیری داشته ایم که این موضوع باعث برافروخته شدن دشمنان می‌شود.

دستگردی تاکید کرد: خروجی که دانشگاه‌ها در بحث کسب رتبه علمی مانند فیزیک، نانوتکنولوژی ها، ریاضی، رباتیک و ... در سطح دنیا داشته اند نشان می‌دهد که آموزش عالی ایران نقش بسیار خوبی در زمینه تولید علم ایفا کرده است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: تبدیل مقالات علمی_ پژوهشی به ثبت اختراع و تولید ثروت از دیگر اقدامات دانشگاه‌ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.

دستگردی اضافه کرد: رشد تولیدات علمی ایران نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تفاوت بسیار زیادی داشته است، برای مثال سهولت در ثبت نام ها، تعدد زیاد دانشگاه‌ها و بروز رشته‌های گوناگون در ۴۰ سال انقلاب اسلامی پیشرفت زیادی کرده که قابل تقدیر است و تعداد زیاد دانشگاه‌ها باعث شده تا فرزندان ایران در تمام نقاط کشور بتوانند در نزدیک‌ترین دانشگاه به محل زندگی خود ادامه تحصیل دهند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تاکید کرد: فضای اخلاقی موجود در دانشگاه‌ها به نسبت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته است و علوم ایرانی نه تنها در ایران بلکه در کشور‌های پیشرفته کاربرد زیادی دارند که نباید از آن‌ها غافل شد.

او در پایان یادآوری کرد: کشور ما در حوزه راه و بنادر پیشرفت زیادی کرده که بسیار قابل تقدر است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار