به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری فارس در تشریح این چهار پرونده، گفت: پس از تایید رأی توسط دیوان عالی کشور پروندهها برای اجرای حکم به شعبه هفتم اجرای احکام شیراز ابلاغ و سپس به منظور ایجاد مصالحه به شورای حل اختلاف فسا ارجاع شد.
او افزود: با تلاش رئیس دادگستری شهرستان فسا، قاضی و اعضا شعبه ششم شورای حل اختلاف فسا، پیگیری مصلحان قرآنی و همچنین تشکیل جلسات مکرر صلح و سازش بین طرفین، این چهار پرونده ظرف یک ماه به نتیجه رسید و خانواده مقتولان با اعلام رضایت و بخشش قاتلان، به این ۴ جوان نادم، زندگی دوباره اهداء کردند.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با بیان اینکه از ابتدای امسال با رضایت اولیای دم، ۵۳ فقره قتل در استان به مصالحه ختم شده است، گفت: امسال تلاش در جهت جلب رضایت از اولیای دم پروندههای قصاص و تشکیل هستههای جهادی در دستور کار شوراهای حل اختلاف قرار گرفته است.
موسوی از تلاش حجت الاسلام والمسلمین خورشیدی رئیس دادگستری فسا، قاضی و اعضا شعبه ششم شورای حل اختلاف فسا نیز قدردانی کرد و اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف یک فرصت کم نظیر برای ترویج و توسعه فرهنگ صلح و سازش و حل و فصل اختلافات مردم است که باید از ظرفیت این نهاد مردمی نهایت استفاده و بهره وری به عمل آید.
رئیس کل دادگستری استان ضمن تقدیر از گذشت اولیای دم، زحمات اعضای شورای حل اختلاف، بزرگان و ریش سفیدان در ایجاد صلح و سازش بین این چهار خانواده، بر نقش سازنده و تأثیرگذار شورای حل اختلاف در حل و فصل خصومت و دعاوی تأکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف و ورود این نهاد صلحی به مسائلی همچون اختلافات طایفهای و قبیلهای، اختلافات خانوادگی و پروندههای قتل بسیار راهگشا بوده و آثار و برکات زیادی برای دستگاه قضایی و جامعه دارد.
انتهای پیام/