رئیس فدراسیون تیر و کمان درباره شرایط رشته کامپوند برای المپیکی شدن و مشکلات زیرساختی این فدراسیون توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا شعبانی بهار، رئیس فدراسیون تیر و کمان درباره المپیکی شدن رشته کامپوند اظهار داشت: کامپوند در این دوره از مسابقات آسیایی که به میزبانی چین برگزار می‌شود هم حذف شده و بودن یا نبودن این رشته در مسابقات مختلف، بستگی به کشور میزبان دارد. اگر کشور‌های ژاپن، کره جنوبی یا چین تایپه میزبان مسابقات باشند، قطعا کامپوند هم یکی از رشته‌هایی است که در این رقابت‌ها حضور دارد، زیرا این کشور‌ها در رشته کامپوند قدرت و تبحر زیادی دارند. به همین دلیل قدرت انتخاب میزبان در زمینه برگزار شدن یا نشدن مسابقات موثر است.  

شعبانی بهار در ادامه گفت: کاراته رشته‌ای است که برای نخستین بار در المپیک توکیو حضور دارد و مسئولان کمیته بین المللی المپیک هم اعلام کردند که پس از المپیک توکیو، دیگر این رشته المپیکی نخواهد شد. دلیلش هم این است که کاراته در ژاپن علاقه‌مندان زیادی دارد و این کشور از شانس زیادی برای کسب مدال در رشته کاراته برخوردار است.  

او افزود: فدراسیون جهانی تیر و کمان در صدد است که رشته کامپوند را المپیکی کند، اما کار سختی دارد، زیرا برخی از رشته‌ها را باید از المپیک حذف کنند تا جایی برای کامپوند باز شود. البته رئیس فدراسیون جهانی تیر و کمان نایب رئیس کمیته بین المللی المپیک هم هست؛ بنابراین فدراسیون جهانی تیر و کمان برای لابی گری چیزی کم ندارد، اما باید ظرفیتی وجود داشته باشد تا کامپوند المپیکی شود. به همین دلیل فکر نمی‌کنم که کامپوند حداقل تا یکی، ۲ دوره آینده شانس المپیکی شدن داشته باشد.  

رئیس فدراسیون تیر و کمان در خصوص گلایه بازیکنان تیم‌های ملی این رشته از کمبود‌ها و مشکلات سخت افزاری گفت: تهدیدی که کرونا برای ما ایجاد کرد را به فرصتی برای تقویت زیر ساخت هایمان تبدیل کردیم.   هفته آینده خوابگاه مجهز و مدرنی که برای بازیکنان تیم ملی ساختیم را با حضور وزیر ورزش و جوانان افتتاح می‌کنیم. این اقدام یکی از آرمان‌های ورزشکاران رشته تیر و کمان بوده است. قبلا به دلیل این که به خوابگاه نیاز داشتیم، نمی‌توانستیم اردوهایمان را برگزار کنیم و مجبور بودیم که به شهرستان‌ها برویم. اکنون خوابگاه ۲ طبقه و ۶۰۰ متری فراهم شده که مجهز و مدرن است و به زودی افتتاح می‌شود.  

او در ادامه گفت: سایت تیراندازی که محل تمرین بازیکنان است را از همه نظر تجهیز کردیم و سیستم سرمایشی و گرمایشی هم برای آن فراهم کردیم. در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که ملی پوشان دیگر دوست ندارند از تهران خارج شوند. بودجه‌هایی که قبلا برای برپایی اردو در شهرستان‌ها هزینه می‌کردیم را صرف بهبود زیرساخت‌های فدراسیون کردیم.


بیشتر بخوانید


شعبانی بهار در پاسخ به این سوال که تجهیزات ورزشکاران رشته تیراندازی با کمان هر چند وقت یک بار باید تعویض شود گفت: ابزار مصرفی همان تیر است و کمان تا زمانی که شکسته نشود، قابل استفاده است. گاهی اوقات یک کمان تا ۱۰، ۱۵ سال کار می‌کند، اما قیمت بالایی دارد و بازیکنان ما برای تهیه کمان در تنگنا هستند. کمان‌ها و تمام تجهیزات رشته تیر و کمان وارداتی است و بخشی از مبلغ خرید کمان را فدراسیون تیر و کمان، هیئت‌های استانی و کمیته ملی المپیک می‌پردازند.  

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار