به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، و بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره برای حضور هنرمندان سایر کشورها در این رویداد هنری، با سفرای کشورهای یونان، الجزایر، آلمان، تونس، ترکیه، فرانسه، ارمنستان، اتریش، اسپانیا، هندوستان و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عمان، قطر و امارات مکاتبه شده است.
شناسایی بیشتر این ساز به دوستداران موسیقی نواحی به عنوان قسمتی از هویت فرهنگی و موسیقیایی ایران زمین، جذب هدفمند گردشگر موسیقی و تشویق هنردوستان به فراگیری ساز نی انبان در کنار معرفی ظرفیتها و جذابیتهای جزیره کیش از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
برای شرکت در این جشنواره هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. ارسال دو قطعه بی کلام شامل یک قطعه آوازی (با متر آزاد) و یک قطعه ضربی (دارای متر مشخص) به سامانه هنرمندان برای شرکت در جشنواره ضروری است. این قطعات باید به صورت تصویری ضبط شده و حداکثر زمان برای هر قطعه ۵ دقیقه باشد. آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره بین المللی نی انبان کیش نیز تا ۳۰ بهمن امسال اعلام شده است.
همچنین علاقمندان برای دریافت اطلاعات و شرکت در نخستین جشنواره بین المللی نی انبان کیش میتوانند به سامانه هنرمندان به آدرس لینک www.art.kish.ir مراجعه کنند.
به تمامی شرکت کنندگان گواهی شرکت در جشنواره و به نفرات برگزیده جوایز نقدی، تندیس جشنواره و سپاس نامه اهدا میشود.
لازم به ذکر است دبیرخانه جشنواره نی انبان ۱۸ بهمن در سازمان منطقه آزاد کیش تشکیل و احکام عوامل علمی و اجرایی جشنواره به آنان ابلاغ شده است.
مراسم اختتامیه جشنواره نی انبان جمعه ۲۲ اسفند با حضور نفرات برگزیده در جزیره کیش برگزار میشود.
ساز نی انبان از جذابیتهای گردشگری قابل توجهی برخوردار است و برگزاری این رویداد مهم علاقمندان زیادی را از نقاط مختلف کشور برای بهره مندی از آثار هنرمندان این جشنواره برای سفر به جزیره کیش ترغیب میکند.
با توجه به این که نی انبان، ساز بادی کهنی است که از سال ۱۳۹۴ دراستانهای بوشهر، خوزستان، کرمان و هرمزگان به عنوان میراث فرهنگی ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تلاش برای رسیدن به فهرست میراث جهانی یونسکو ادامه دارد برگزاری این جشنواره فرصت معرفی این ساز در عرصه بین المللی را هم فراهم خواهد کرد.
برگزاری این رویداد مهم همچنین در جزیره کیش ادای دینی است به راویان بی ادعای هنر و راهی نو برای شهود بیش از پیش مشترکات موسیقیایی و فرهنگی پیرامون ساز نی انبان است.
انتهای پیام/پ