به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ابراهیم عزیزی در جمع دانشجویان اتحادیه انجمن اسلامی مستقل دانشگاه شیراز که به منظور اردوی آموزشی- تشکیلاتی تحت عنوان ندای جهاد گرد هم آمده بودند، با اشاره به نقش مهم دانشجویان در تمدن سازی اظهار کرد: این رسالت بزرگ انقلاب اسلامی است که باید به آن توجه جدی داشت.
او افزود: کادر سازی ۵۰ ساله دوم انقلاب اسلامی اصل و اساس گام دوم است که نیازمند یک نگاه جامع، فراگیر، علمی و هوشمندانه است و به نوعی خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی در دل کادر سازی نهفته شده است.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امت واحده از معبر تمدن سازی میگذرد، تصریح کرد: جامعه پردازی یعنی خودسازی و لازمه خودسازی نیز پیشرو بودن است.
عزیزی ادامه داد: جوانی که میخواهد اندیشههای بلند انقلاب را دنبال کند اول باید پیشرو باشد چراکه اگر تحولات را خوب رصد نکند، هرگز جامعه پردازی و تمدن سازی رخ نخواهد داد.
او با تاکید بر نگاه جامع به مسائل کشور به ویژه انتخابات، افزود: امروز مطالبه گری یکی از ویژگیهای جوانی است که میخواهد در عرصه انقلاب نقش آفرین باشد و تا زمانی که روحیه مطالبه گری در بین جوانان حاکم نشود، نمیتوان به دولتی کارآمد، شایسته و با شاخصه نگاه معرفتی انقلاب رسید.
رئیس مجمع نمایندگان فارس با بیان اینکه بسیاری از مشکلات امروز ما به دلیل غروب روحیه مطالبه گری است، افزود: البته این را هم باید مد نظر داشت که مطالبه گری همراه با اخلاق، منطق و هوشمندی نتیجه خواهد داد.
عزیزی همچنین دور اندیشی را از جمله مسائل مهمی دانست که باید در انتخابات مد نظر داشت و افزود: اگر مطالبه گری با دوراندیشی و دوراندیشی با مکتبی بودن و تلاش مبتنی بر ارزشها ممزوج شود، اتفاقات بزرگی را شاهد خواهیم بود.
رئیس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس لازمه حضور مقتدرانه در انتخابات و عرصههای مختلف را بصیرت و آگاهی عنوان کرد و گفت: بسیاری از مشکلات ما به دلیل عدم بصیرت و آگاهی، جریان شناس نبودن، دشمن شناس نبودن و حق و باطل را تشخیص ندادن است.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شناخت از جریانها را مهمتر از شناخت شخصیتها دانست و افزود: در عرصه انتخابات شخصیتها را ملاک قرار دادن صحیح نیست، بلکه شناخت جبهه حق و باطل مهم است تا بتوان به تصمیم صحیح رسید.
عزیزی با بیان اینکه نمیتوان پرچمدار بود، اما دشمن شناس نبود، تاکید کرد: سلطه ناپذیری، ظلم ستیزی و استکبار ستیزی معیارهای جدی برای انتخاب صحیح و حرکت رو به رشد و هوشمندانه است و در این راستا قبل از اینکه به آرایش انتخابات توجه کنیم باید به مبانی انتخابات بپردازیم.
رئیس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: صف بندیهای انتخاباتی در مقطعی کاملا هویداست و اینجاست که دانشجویان به عنوان قشر بیدار جامعه باید به عنوان یک پرچمدار عمل کنند.
انتهای پیام/