به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : شبکههای ماهوارهای و وب سایتهای غیر مجاز برای فروش داروها و مکملها از تبلیغات اغراق آمیزی استفاده میکنند که خلاف قانون است و این داروها و مکملها در بیشتر موارد تقلبی هستند.
او گفت : متاسفانه تبلیغات اغوا کننده در مورد برخی داروها، مکملهای غذایی و مواد آرایشی باعث شده که جوانان به دام این افراد بیافتند و آسیبهای جبران ناپذیری به آنان وارد شود.
محمدی افزود: بر اساس قانون هرگونه عرضه دارو و مکملها خارج از داروخانهها ممنوع است، چرا که تضمینی برای سلامت این محصولات وجود ندارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی افزود: مکملهای غذایی ورزشی و داروهای تقویتی که ورزشکاران بدون نسخه پزشک تهیه میکنند آسیبهای جانی زیادی را به دنبال دارد و موجب از کار افتادن کلیه ها، کبد، سیستم عصبی و ارگانهای دیگر بدن میشود.
او به کشف بیش از ۱۰۰ هزار قلم انواع دارو و مکملهای غیرمجاز در ده ماهه اول امسال اشاره کرد و گفت: در این مدت بیش از ۵۰ عطاری و ۲۰ باشگاه بدنسازی به دلیل فروش غیر مجاز مکملها به مراجع قضایی معرفی شده اند .
انتهای پیام/د