بهترین وضعیت خواباندن کودک مبتلا به سرماخوردگی این است که او را به پشت بخوابانید و از خواباندن بر روی شکم خودداری کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان سرماخوردگی، کودکان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ اگرچه این بیماری عاری از خطر است اما به خصوص در هنگام خواب آزار دهنده است. 

علائم سرماخوردگی در نوزادان

آبریزش بینی، دمای بالای بدن، دشواری در تنفس، سرفه، کاهش میل به غذا خوردن، کمک به کودک مبتلا به سرماخوردگی در خواب.

با پیروی از این روش ها، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که کودک شما خواب آرام دارد:

- کودک خود را در طول روز در رختخواب رها نکنید، بلکه برای تحریک عملکرد ریه‌ها او را حمل کنید و در خانه حرکت کنید.

- اطمینان حاصل کنید که هوای اتاق کودک از طریق دستگاه تصفیه هوا تمیز است و هوای تازه در اتاق وجود دارد تا نوزاد اذیت نشود.

- شیر آب گرم را در وان باز کنید و درب را ببندید، منتظر شوید تا بخار در فضا پر شود، سپس کودک خود را وارد وان کنید تا بخار را استنشاق کرده و از این طریق احساس راحتی کند. کودک خود را در آب گرم شستشو دهید تا درد‌های او آرام شود.

- بینی کودک را با استفاده از یک سوزن لاستیکی که با مشورت پزشک از داروخانه تهیه کرده اید تمیز کنید. از آسپیراسیون دستی که به عروق داخلی بینی کودک آسیب می‌رساند خودداری کنید.

- پس از تمیزشدن بینی کودک، حداقل برای مدتی کوتاه که فرصت می‌یابد تا آرام بخوابد و تنفسی سالم داشته باشد، مطمئن شوید.

- سینه کودک خود را با ژل پتریلیوم که می‌توانید از داروخانه تهیه کنید مالش دهید، این روش به کودک کمک می‌کند تا خواب آرام داشته باشد.

بهترین حالت خواباندن نوزاد مبتلا به سرما خوردگی چیست؟

بهترین موقعیت برای خواب نوزاد چیست؟

براساس توصیه آکادمی اطفال آمریکا وضعیت خوابیدن به پشت، برای نوزاد بهترین حالت است؛ زیرا احتمال ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی در نوزادان را که منجر به مرگ آن‌ها می‌شود، کاهش می‌دهد.

در مقابل از خواباندن روی شکم خودداری کنید؛ زیرا نوزاد در این حالت اکسیژن کمتری دریافت می‌کند. برای اولین سال زندگی کودک خود، او را به پشت بخوابانید و سطح خواب او را محکم کنید تا در صورت غلت خوردن روی شکم خطر خفگی را کاهش دهد.

فضای کافی برای راحتی کودک فراهم کنید و مطمئن شوید که این فضا به او اجازه می‌دهد بدون ضعیف شدن سطح تنفس و یا افزایش درجه حرارت بدن بخوابد.

در آخر اطمینان حاصل کنید که دمای تخت کودک شما خیلی بالا یا خیلی پایین نباشد و همچنین از قرار دادن تخت در مجاورت تهویه هوا، دریچه‌های گرمایش یا پنجره‌ها خودداری کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
بخواب غزیز مادر ، خوش به حالت که از همه دغدغه ها ی بزرگتر ها بی خبری