رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت در بازدید از نمایشگاه جهش تولید و خودکفایی در مجموعه شرکت‌های فرآوری و ساخت و پایا کلاچ گفت: باید ظرفیت‌های داخلی در عرصه تولید و صنعت حمایت شود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی توشه رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت کشور در حاشیه بازدید از کاخانجات هلدینگ عظام در رشت که به همراه خبرنگاران بسیجی گیلان انجام شد بر رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی تاکید کرد.

وی با تاکید بر توجه به سه رکن تولید، توزیع و مصرف گفت: ایجاد تحول در تولید از راهبردهای بسیج مهندسین صنعت است.

حمایت سازمان بسیج مهندسین از واحدهای تولیدی و صنعتی

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت کشور ادامه داد: ظرفیت بالایی در این واحد صنعتی وجود دارد که نیاز به کمک و حمایت مسئولان مربوطه دارد.

توشه بر لزوم حمایت از تولیدات داخلی یادآور شد: باید ظرفیت‌های داخلی در عرصه تولید و صنعت حمایت شود.

وی برگزاری نمایشگاه تولیدات کارخانه های داخل در کشورهای همسایه را از راهکارهای معرفی تولیدات داخلی عنوان و خاطرنشان کرد: باید تلاش شود که تولیدات این کارخانه‌ها به کشورهای همسایه صادر شود.

سرهنگ مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان نیز در حاشیه این بازدید، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نقش رسانه‌ها در امیدآفرینی و افزایش نشاط اجتماعی را موثر می‌دانند اظهار کرد: اصحاب رسانه باید در تولید آثار خود به این نکته توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌های استان گیلان باید اولویت‌ها را شناسایی و نیازسنجی کنند و در همان مسیر نیز به تولید آثار بپردازند.

حمایت سازمان بسیج مهندسین از واحدهای تولیدی و صنعتی

شرکت های فرآوری و ساخت و پایا کلاچ با التزام عملی به منویات مقام معظم رهبری ضمن گسترش زنجیره تامین داخلی و عمق داخلی سازی اقدام به افزایش قابل توجه تولید در سال  جهش تولید نموده و علاوه بر ایجاد 1300 نفر اشتغال مستقیم موفق به ایجاد حدود 20 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم از طریق گسترش زنجیره تامین گردیدند.

  همچنین شرکت فرآوری و ساخت اقدام به احداث فاز 2 کارخانه تولید کمک فنر نموده که با اتمام آن این شرکت با تولید سالانه 12 میلیون کمک فنر ضمن ایجاد 600نفر اشتغال جدید ، تبدیل به بزرگترین کارخانه کمک فنر سازی خاورمیانه خواهد شد.

شرکت‌های پایا کلاچ و فرآوری وساخت زیرمجموعه هلدینگ قطعات خودرو عظام به مالکیت «عباس ایروانی» پدر صنعت قطعه سازی نوین ایران هستند .

  گروه قطعه سازی عظام با در اختیار داشتن ۱۰ شرکت و ۱۲ کارخانه زیر مجموعه علاوه بر اینکه در زمینه بومی سازی تولید اقدامات موثری انجام شده و از طرف دیگر حدود  ۵ هزار نفر به طور مستقیم در بخش قطعه سازی خودرویی و غیرخودرویی عظام در نقاط مختلف کشور از جمله در تهران و ديگر استان‌های آذربايجان شرقی، گيلان، البرز و اصفهان مشغول فعالیت هستند و ۲۲ هزار نفر به صورت غیر مستقیم (به روایتی ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر) اشتغال‌شان وابسته به این شرکت است که گامی در جهت سیاست های اشتغالی کشور طبق برنامه ششم توسعه بوده است.

کارخانجات گروه قطعات خودرو عظام با تولید محصولات با کیفیت و در سطح استانداردهای روز دنیا اقدام به صادرات تولیدات خود به سایرکشورها از قبیل روسیه ، ترکیه ، عراق ، سوریه ، ایتالیا کرده و همچنین با گسترش تولید داخلی از خروج سالانه صدها میلیون دلار منابع ارزی جلوگیری کرده است.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار