طرح حذف دفترچه‌های کاغذی درمان تامین اجتماعی و ارائه نسخه‌های الکترونیکی از ابتدای اسفند ماه همزمان با سراسر کشور در استان قزوین کلید می‌خورد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، محمد صادق بابایی مدیرکل مدیریت درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: با اجرای طرح حذف دفترچه‌های کاغذی، امکان دریافت خدمات درمانی در ۷۰۰ مرکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی بدون ارائه دفترچه از اول اسفند ماه فراهم می‌شود.

او با بیان اینکه بیمه شدگان با ارائه کد ملی خود می‌توانند از مراکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی اعم از مطب پزشکان، داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیکی خدمات دریافت کنند، اظهار داشت: افرادی که به تازگی اقدام به تهیه دفترچه درمان کاغذی کردند کماکان تا اتمام برگه‌های دفترچه امکان دریافت خدمات با دفترچه را خواهند داشت.

بابایی گفت: با حذف دفترچه‌های کاغذی درمان تامین اجتماعی، پزشکان برای مراجعه کنندگان نسخه الکترونیکی صادر می‌کنند و داروخانه‌ها نیز با دریافت کد ملی شخص بیمه شده داروی مورد نظر را به آن‌ها ارائه می‌کنند.

بابایی، گام برداشتن به سمت دولت الکترونیک، کاهش هزینه‌های درمانی تامین اجتماعی و همچنین ایجاد سابقه درمانی بیماران و رویت آن از سوی پزشکان در هر کجای کشور و یا دنیا برای تشخیص بهتر و جلوگیری از تکرار آزمایشات، تداخل و مصرف دارو‌های بی مورد را از مزایای الکترونیکی شدن نسخه‌های پزشکی و حذف دفترچه‌های کاغذی عنوان کرد.

این مسئول گفت: ارائه نسخه‌های الکترونیکی موضوع جدیدی نیست و از سال ۹۷ در مراکز درمان مستقیم تامین اجتماعی برای برخی بیماران تحت پوشش مانند دیابتی‌ها و افراد دارای مشکلات قلبی قابل ارائه بود، اما اکنون با حذف کامل دفترچه، تمامی مراکز درمان غیرمستقیم و طرف قرارداد شامل مطب پزشکان، پارکلینیک‌ها مانند آزمایشگاه ها، مراکز تصویربرداری، سونوگرافی‌ها و فیزیوتراپی‌ها و داروخانه‌ها نیز این طرح را اجرا خواهند کرد.

مدیرکل مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین افزود: در ماه گذشته ۸۵ هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید شد که با حذف کامل دفترچه‌های درمانی این رقم به طور چشم گیری افزایش پیدا خواهد کرد.

او ادامه داد: با بیمه‌های تکمیلی نیز هماهنگی لازم به عمل آمده است تا با اجرای این طرح، بیمه شدگان مشکلی در دریافت وجه هزینه‌های پزشکی انجام شده نداشته باشند.

این مسئول گفت: در صورت قطعی موقت سامانه یا اینترنت، پزشکان و مراکز طرف قرارداد به جای نسخه الکترونیکی امکان ارائه نسخه با سربرگ را خواهند داشت.

بابایی اظهار داشت: افرادی که هنوز کارت ملی دریافت نکرده اند با شماره شناسنامه امکان دریافت خدمت و نسخه الکترونیکی را خواهند داشت و همچنین نوزادان تا سن یک ماهگی با کد ملی مادر خدمات دریافت می‌کنند و اتباع خارجی نیز با کد ۱۰ رقمی کارت اقامت خود امکان دریافت خدمات را خواهند داشت.

او با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود بیمه شدگان تصویر صفحه اول دفترچه بیمه شده خود را کپی کرده یا آنرا در گوشی‌های هوشمند خود ذخیره کنند تا در صورت به همراه نداشتن کارت ملی امکان دریافت خدمات درمانی را داشته باشند که البته این موضوع در خصوص بیماران غیر اورژانسی است، افزود: به بیمه شدگان توصیه می‌شود به پایگاه eservices.tamin.ir مراجعه و مشخصات هویتی خود را بررسی و با ثبت شماره همراه خود، پیامک خدمات درمانی خود را فعال کنند.

مدیرکل مدیریت درمان تامین اجتماعی قزوین در ادامه با اشاره به افزودن ۱۶ تخت بخش مغز و اعصاب به بیمارستان تامین اجتماعی قزوین یا رازی، اظهار داشت: سومین دستگاه اکسیژن ساز برای این بیمارستان با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار تهیه شده و همچنین ارتقای دستگاه سی تی اسکن بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان نیز با ۶۰ میلیارد ریال در حال انجام و پیگیری است.

بابایی در ادامه با بیان اینکه ۲۵ درصد بیماران کرونایی بستری شده در استان قزوین از بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان خدمات درمانی دریافت کردند، افزود: این بیمارستان‌ها پذیرای چهار هزار و ۳۹ بیمار کرونایی بوده اند که ۲ هزار و ۶۱۰ نفر مربوط به بیمارستان قزوین و هزار و ۴۳۹ نفر نیز به بیمارستان تاکستان اختصاص داشته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار